با حضور استاندار اصفهان صورت گرفت؛
بهرهبرداری از استخر ۵۰۰ هزار متر مکعبی آب کشاورزی در رحمت آباد نطنز
با حضور استاندار اصفهان، استخر 500 هزار متر مکعبی آب کشاورزی در مزرعه رحمتآباد نطنز به بهرهبرداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نطنزنا، با حضور استاندار اصفهان، استخر ۵۰۰ هزار متر مکعبی آب کشاورزی در مزرعه رحمتآباد نطنز به بهرهبرداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نطنزنا، ,در حاشیه این مراسم که جمعی از مسئولان شهرستان نطنز نیز حضور داشتند مدیر عامل شرکت کشاورزی فجر اصفهان طی سخنانی اظهار کرد: این استخر با لایه نفوذ ناپذیر پلیمری اجرا شده که دارای مخزن منشوری چند وجهی به مساحت ۷ هکتار بوده و زمان آبگیری آن سه ماه طول میکشد.
,محسن مرتهب افزود: مبلغ ۱۵ میلیارد ریال برای عملیات خاکی، ۱۸ میلیارد ریال برای پوششهای آن و ۳۳ میلیارد ریال برای هزینههای جانبی در این استخر هزینه شده است.
,لازم به ذکر است: این استخر کشاورزی در کنار مزرعه بزرگ و باغ به رحمتآباد قرار دارد که به عنوان ذخیرهگاهی برای ذخیره آب زمستانی آب کشاورزی است.
,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه