“تش باد” شعر بستک وزیدن گرفت
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بستک گفت : شب شعر”تش باد” با حضور جمعی از شاعران بستک و پارسیان در مجتمع فرهنگی هنری پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خانه فرهنگ و هنر استان هرمزگان ، کاظم قاسم زاده، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بستک گفت: جذب اعضای جدید به ویژه در قشر جوان و نوجوان، برگزاری دوره های آموزشی مستمر همراه با دوره های نقد و بررسی و همچنین استفاده از تجربیات شاعران شهرستان های همجوار از مهمترین اقدامات انجمن شعر و ادب بستک می باشد که شایسته تحسین و تقدیر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خانه فرهنگ و هنر استان هرمزگان,
وی هدف از برگزاری شب شعر ” تش باد” را ایجاد بستری برای شناسایی استعدادها دانست و اظهار کرد: ایجاد انگیزه و ترغیب جوانان و نوجوانان به ارائه آثار هنری در حوزه های شعر و ادب همراه با تدریس اساتید مجرب از دیگر اهداف پیش رو می باشد.
در ادامه، میر مرسل ایزدی پور، فرماندار بستک ضمن تأکید بر تجلیل و تکریم از شاعران اذعان داشت: به واسطه مسئولیت خطیری که شاعران و نویسندگان در جهت احیای زبان و فرهنگ ایرانی و اسلامی به دوش می کشند شایسته تقدیر و تجلیل هستند.
گفتنی است: در این مراسم، علاوه بر شعر خوانی و اجرای موسیقی بومی و محلی توسط اساتید ، از شاعران و پیشکسوتان عرصه شعر و ادب بستک با اهدای لوح سپاس و هدایا تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
, در ادامه، میر مرسل ایزدی پور، فرماندار بستک ضمن تأکید بر تجلیل و تکریم از شاعران اذعان داشت: به واسطه مسئولیت خطیری که شاعران و نویسندگان در جهت احیای زبان و فرهنگ ایرانی و اسلامی به دوش می کشند شایسته تقدیر و تجلیل هستند.
گفتنی است: در این مراسم، علاوه بر شعر خوانی و اجرای موسیقی بومی و محلی توسط اساتید ، از شاعران و پیشکسوتان عرصه شعر و ادب بستک با اهدای لوح سپاس و هدایا تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
,
,
انتهای پیام/ر
,
ارسال دیدگاه