شعار "ورزش دشمن اعتیاد" در مسابقات فوتسال جام رمضان جاسک
رئیس هیئت فوتبال شهرستان جاسک گفت:مسابقات فوتسال جام رمضان امسال با شعار ورزش دشمن اعتیاد برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،احمد گمتیلی،رئیس هیئت فوتبال شهرستان جاسک در گفتگو با خبرنگار مکران نیوز و با اشاره به اهمیت فرا رسیدن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در فصل تابستان و همزمانی آن با ایام ماه مبارک رمضان گفت: با برنامه ریزی انجام شده در هیئت فوتبال جاسک، شهروندان در شب های ماه مبارک رمضان امسال شاهد برگزاری مسابقات فوتسال در ساعات پس از افطار خواهند بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , ،احمد گمتیلی،رئیس هیئت فوتبال شهرستان جاسک در گفتگو با خبرنگار مکران نیوز , مکران نیوز, و با اشاره به اهمیت فرا رسیدن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در فصل تابستان و همزمانی آن با ایام ماه مبارک رمضان گفت: با برنامه ریزی انجام شده در , هیئت فوتبال جاسک, ، شهروندان در شب های ماه مبارک رمضان امسال شاهد برگزاری مسابقات , فوتسال, در ساعات پس از افطار خواهند بود.,وی با تاکید بر اینکه هدف از این مسابقات ترویج ورزش های قهرمانی و استعداد یابی در بین ورزشکاران این شهرستان است، یادآور شد: این مسابقات در رده سنی آزاد در ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
,گمتیلی خاطرنشان کرد: ورزش به عنوان یک رویداد مهم قابل قبول و محبوب در بین جوانان بستر مناسبی برای رساندن پیام های فرهنگی در زمینه پرهیز از مصرف مواد مخدر و مضرات ناشی از آن است.
,امسال ششم تیرماه به عنوان روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با ماه مبارک رمضان مصادف شده است.
,در ایران ششم تا دوازدهم تیرماه به عنوان هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است.
,انتهای پیام/ر
,
ارسال دیدگاه