رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مانه و سملقان:
شناسایی و رسیدگی به پرونده تغییر نام 15 واحد تجاری
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مانه و سملقان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 15 واحد تجاری که از عناوین و اصطلاحات بیگانه استفاده کرده شناسایی شده است که به پرونده تغییرنام آنها در این شهرستان رسیدگی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری آشخانه،علی اصغر نودهی با اعلام این خبر افزود: استفاده و بکارگیری عناوین بیگانه در سردرب مغازه ها،کارگاهها،کارخانه ها و اماکن تولیدی و تجاری ممنوع است و مدیران این اماکن بایستی از عناوین فارسی بجای واژه های بیگانه در سردرب مغازه ها استفاده نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آشخانه,
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته در سطح شهرستان مانه وسملقان و با عنایت به همکاری دستگاههای اجرایی،در این شهرستان استفاده از اصطلاحات فارسی،بومی و محلی رایج است.
,
نودهی گفت: دستگاه هایی که به کارگاهها، کارخانه ها، اماکن تولیدی و تجاری و خدماتی پروانه تاسیس و پروانه کسب یا بهره برداری یا اجازه تولید و ادامه فعالیت می دهند موظفند پیش از صدور پروانه و اجازه فعالیت به متقاضیان، ابلاغ کنند تا نسبت به انتخاب نام موسسه یا محصولات خود و گزینش نام فارسی اقدام کنند.
,
وی افزود: مدیران اماکن تجاری می توانند با مراجعه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص انتخاب نام مناسب برای مکان تجاری و تولیدی خود اقدام کنند.
,
رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی با اشاره به اینکه هم اکنون رسیدگی به پرونده تغییر نام 15 واحد تجاری در این شهرستان در دستور کار قرار دارد، افزود: این اداره اهتمام ویژه ای به اجرای قانون ممنوعیت استفاده از اسامی و القاب بیگانه دارد.
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه