چشمان گریان کودکان تنکابنی از آمدن عموهای فیتیله‌ای/تصاویر

چشمان گریان کودکان تنکابنی از آمدن عموهای فیتیله‌ای/تصاویر
دعوت از هنرمندان محبوب کودکان کشور تحت عنوان عموهای فیتیله‌ای برای اجرای برنامه در شهرستان تنکابن، باوجود اعلام زمان برگزاری مراسم از سوی برگزارکنندگان، به دلیل عدم اتخاذ سازوکارهای مناسب، تبعات سوء بسیاری را در پی داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تنکابن 24، در خاطرم هست که دعوت از هنرمندان و گروه‌های مطرح هنری کشور اعم از خوانندگان و گروه‌های موسیقی و تئاترهای کمدی و یا میزبانی از مسابقات و جام‌های معتبر ورزشی در شهرستان تنکابن، همواره با جنجال و بروز مشکلات و ایجاد دردسرهای فراوانی همراه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن 24,

هیچ‌گاه خاطره میزبانی از محمد اصفهانی، هنرمند صاحب‌نام و خوانده مطرح کشورمان که برای اجرای برنامه به تنکابن سفرکرده بود را فراموش نمی‌کنم.

تداخل در زمان اجرای کنسرت موسیقی محمد اصفهانی و برگزاری مسابقات بوکس قهرمانی استان در سالن امام رضا (ع)، چنان تبعاتی را در پی داشت که تنها در یک مورد اصفهانی و هیئت همراه جهت حفظ سلامت خود، شب را در کلانتری شهر تنکابن به صبح رسانده و سپیده‌دم بار سفر بستند و رفتند.

در پی آن ماجرا و چندی بعد، محمد اصفهانی در گفت‌وگو با یکی از مجلات کشوری، با ذکر نام شهر و مردم تنکابن، از آن به‌عنوان یکی از تلخ‌ترین خاطرات دوران هنری خود یاد کرد.

البته وقوع چنین رویدادهایی در شهرستان تنکابن به‌دفعات اتفاق افتاده است که می‌توان برگزاری رقابت‌های نیمه‌تمام ورزشی همچون مسابقات پرورش اندام، بوکس، کیک بوکس قهرمانی کشور و استان و نیز مسابقات فوتسال جام رمضان را ازجمله این موارد ذکر کرد.

و اما دعوت از هنرمندان محبوب کودکان کشور تحت عنوان عموهای فیتیله‌ای جهت اجرای برنامه در شهرستان تنکابن که باوجود اعلام زمان برگزاری مراسم از سوی برگزارکنندگان، به دلیل عدم اتخاذ سازوکارهای مناسب، تبعات سوء بسیاری را در پی داشت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

مسدود کردن خیابان‌ها، ایجاد ترافیک سنگین. اختلال در نظم عمومی شهر، ازجمله اقداماتی است که راهنمایی و رانندگی تنکابن جهت تأمین امنیت و حفظ سلامت هزاران مرد و زن و کودک حاضر در پشت سالن امام رضا (ع)، ناچار به اتخاذ آن شد.

,

اما مسدود کردن خیابان‌های منتهی به سالن امام رضا (ع) تمام مشکلات پیرامون برگزاری این مراسم نبود، تجمع جمعیتی بالغ‌بر هزاران نفر از شهروندان و به‌ویژه خانواده‌هایی که دست در دست فرزندان گریان خود داشتند، از بی‌نظمی مفرط مجریان برگزارکننده این برنامه حکایت داشت.

,

در سراسر خیابان تختی و دیگر مسیرهای منتهی به سالن امام رضا (ع)، خانواده‌هایی ناراحت و کودکانی گریان که با توجه به در دست داشتن بلیط، از ورودشان به سالن اجرای برنامه ممانعت به عمل آمده بود مشاهده می‌شدند.

,

اغلب این افراد در گفت‌وگو با خبرنگار تنکابن 24 که برای تهیه گزارش در محل حاضر بود از بی‌نظمی مفرط و عدم سازماندهی و ضعف در مدیریت برگزاری این مراسم، ابراز گله و نارضایتی داشتند.

,

جوانی که فرزندش را در آغوش گرفته بود در گفت‌وگو با تنکابن 24 گفت: از یک هفته پیش و با توجه به مشکلات اقتصادی و ناتوانی مالی، تنها برای خوشحالی همسر و فرزندم، اقدام به خرید سه بلیط به قیمت 36 هزار تومان کردم، اما امروز و با خستگی فراوان ناشی از کار روزانه، از ورودمان به سالن جلوگیری شد.

وی گفت: مسئولان برگزاری این مراسم دلیل ممانعت خود را تکمیل ظرفیت سالن اعلام کرده و هنگامی‌که خواهان مشخص شدن تکلیف هزینه خرید بلیط‌هایمان شدم، هیچ فردی مسئولیت پاسخ گفتن به این سؤال را بر عهده نگرفت.

در آن‌سوی سالن چشمان گریان کودکی خردسال که دست در دستان مادرش داشت توجهم را به خود جلب کرد، به سمتش رفتم و دلیل گریه‌اش را پرسیدم، با همان کلام معصومانه خود پاسخ داد: دوست دارم عمو فیتیله‌ای را ببینم، گفتم: خب برو ببین، پاسخ داد: اجازه نمی‌دن.

مادر در ادامه حرف‌های فرزندش بیان کرد: آقا تو را به خدا لااقل یکی حرف‌های ما را به گوش مسئولان این شهر برساند.

آیا واقعاً در این شهر گوش کسی بدهکار حرف این مردم نیست؟ خانواده‌هایی که با هزاران مشکل اقتصادی بلیط با بهای 12 هزار تومان را تنها برای خوشحال کردن فرزندان خود هرچند برای لحظاتی کوتاه خریداری کردند، ولی به دلیل زیاده‌خواهی برگزارکنندگان این مراسم از ورودمان به سالن جلوگیری به عمل می‌آید.

کودک دیگری باعجله به طرفم آمد و گفت: آقا شما خبرنگاری؟ گفتم: بله، چطور؟

ادامه داد: آقا داخل سالن بودیم، داشتیم خفه می‌شدیم، آنقدر جمعیت زیاد بود که نزدیک بود زیردست و پای مردم له شوم.

کودک راست می‌گفت، از سرخی صورتش و از شدت تعرق بدن و خیس بودن لباس‌هایش می‌شد به میزان جمعیت و شرایط ازدحام جمعیت درون سالن پی برد.

مقابل درب ورودی سالن، با مشاهده جدال مادری که سعی داشت دستان فرزندش را از میله‌های درب ورودی سالن جدا کند، به یاد خاطرات کودکی خود فرو رفتم.

نیازهای کودکانه و دست‌نیافتنی آن دوران باگذشت سی‌وپنج سال از آن ایام همچنان برای کودکان این دوره نیز پابرجاست.

برخی از والدین در گفت‌وگو با تنکابن 24 از اقدامات نادرست برگزارکنندگان این مراسم سخن گفتند.

به گفته این افراد، سالن امام رضا (ع) تنها ظرفیت هزار و پانصد و حداکثر دو هزار نفر را در خود دارد، درحالی‌که برگزارکنندگان این مراسم بیش از 5 هزار بلیط  به قیمت 12 هزار تومان را به فروش رساندند؛ از سوی دیگر با توجه به اینکه امکان ورود بیش از سه هزار نفر به داخل سالن وجود ندارد، هیچ‌کس مسئولیت باز پس دادن پول بلیط آنها را بر عهده نمی‌گیرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه