نقده بصورت آزمایشی به نسل سوم اینترنت متصل شد
برخی از شهروندان نقده ای با گرفتن عکس از صفحه گوشی موبایل خود و اشتراک آن در شبکه های اجتماعی، خوشحالی خود را از اینکه ناگهان به اینترنت پرسرعت متصل شده اند، با دیگران به اشتراک گذاشتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سولدوز خبر، از صبح امروز آندسته از شهروندان نقده ای که از اپراتور ایرانسل استفاده می کنند، شاهد اتصال به نسل جدید اینترنت ( 3g) هستند، برخی از شهروندان با گرفتن عکس از صفحه گوشی موبایل خود و اشتراک آن در شبکه های اجتماعی، خوشحالی خود را از اینکه ناگهان به اینترنت پرسرعت متصل شده اند، با دیگران به اشتراک گذاشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , سولدوز خبر, سولدوز خبر, سولدوز خبر, ، از صبح امروز آندسته از شهروندان نقده ای که از اپراتور ایرانسل استفاده می کنند، شاهد اتصال به نسل جدید اینترنت ( , 3g, ) هستند، , برخی از شهروندان با گرفتن عکس از صفحه گوشی موبایل خود و اشتراک آن در شبکه های اجتماعی، خوشحالی خود را از اینکه ناگهان به اینترنت پرسرعت متصل شده اند، با دیگران به اشتراک گذاشتند.,اکنون این سؤال پیش آمده که آیا شهر نقده هم زیر پوشش اینترنت پر سرعت موبایلی قرار گرفته است؟
, اکنون این سؤال پیش آمده که آیا شهر نقده هم زیر پوشش اینترنت پر سرعت موبایلی قرار گرفته است؟,بررسی خبرنگار سولدوز خبر نشان می دهد که اپراتور ایرانسل از آخرین ساعات روز گذشته دسترسی آزمایشی به اینترنت 3Gرا در نقده آغاز کرده است و به محض اتمام دوره آزمایشی، دسترسی به این فناوری در نقده تا افتتاح رسمی آن، مسدود می شود.
, بررسی خبرنگار سولدوز خبر نشان می دهد که اپراتور ایرانسل از آخرین ساعات روز گذشته دسترسی آزمایشی به اینترنت 3Gرا در نقده آغاز کرده است و به محض اتمام دوره آزمایشی، دسترسی به این فناوری در نقده تا افتتاح رسمی آن، مسدود می شود., 3G,طبق اعلام اپراتور ایرانسل، شهر های میاندوآب، مهاباد، سلماس، خوی، تازه کند قطرچی، بوکان و ارومیه جزو شهرهایی هستند که به اینترنت نسل سوم دسترسی دارند.
, طبق اعلام اپراتور ایرانسل، شهر های میاندوآب، مهاباد، سلماس، خوی، تازه کند قطرچی، بوکان و ارومیه جزو شهرهایی هستند که به اینترنت نسل سوم دسترسی دارند.,انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص]
ارسال دیدگاه