اخبار داغ

در گفت و گو با دانا:

معاون وزیر ورزش خبر استعفایش را تکذیب کرد

معاون وزیر ورزش خبر استعفایش را تکذیب کرد
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: شما بهتر است از افرادی که خبر استعفای بنده را نقل کرده اند بپرسید که این اخبار کذب را از کجا آورده اند.
[

 محمود گلزاری معاون وزیر ورزش و جوانان در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص استعفای خود از وزارت ورزش اظهار داشت: هنوز هیچ تصمیمی مبنی بر استعفا از وزارات ورزش ندارم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی در ادامه افزود: شما بهتر است از افرادی که خبر استعفای بنده را نقل کرده اند بپرسید که این اخبار کذب را از کجا آورده اند.

,

 

,

معاون وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که گفته می شود شما از وضعیت موجود در وزارت ورزش ناراضی هستید تاکید کرد: این مسائل مربوط به امور داخلی وزارت ورزش  است و باید بگویم که بنده همچنان به کار خود ادامه خواهم داد.

,

 

,

به گزارش دانا، برخی پایگاه‌های خبری اعلام کردند که محمود گلزاری معاون ساماندهی امور جوانان روز گذشته در مراسم افتتاح سایت همسان گزینی و مراکز مشاوره ازدواج با حضور در دفتر گودرزی وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد که استعفا می دهد به این دلیل که در این وزارتخانه بحثی درباره جوانان نمی شود و همه حرفها سر ورزش است.

, دانا,

انتهای پیام/م 

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه