logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم قم در مجلس:

سخنان وزیر کشور در خصوص واردات پورشه توسط کمیته امداد باعث بی‌ اعتمادی مردم به این نهاد می شود

سخنان وزیر کشور در خصوص واردات پورشه توسط کمیته امداد باعث بی‌ اعتمادی مردم به این نهاد می شود
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزیر کشور سخنانی را در مجلس مطرح کرد مبنی بر اینکه که کمیته امداد تعدادی ماشین لوکس مانند پورشه و بی‌ ام‌ و وارد کرده که این سخنان وزیر باعث بی‌ اعتمادی مردم به این نهاد انقلابی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، احمد امیرآبادی فراهانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار اقتصادی کـــرج رســـا پیرامون طرح واردات خودرو لوکس خارجی توسط کمیته امداد اظهار داشت: وزیر کشور این موضوع را در مجلس مطرح کرد اما آقای فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) این ادعای مطرح شده را تکذیب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کـــرج رســـا,

وی افزود: رئیس کمیته امداد طی مصاحبه ای با تکذیب این ادعای وزیر کشور خواستار آن شد تا اسناد در خصوص ادعای صورت گرفته را ارائه کنند.

,

نماینده مردم قم خاطرنشان کرد: طرح اینگونه ادعاها موجب بی اعتماد مردم به این نهاد مردمی می شود. آقای فتاح اعلام کرد طرح واردات خودروی پورشه توسط کمیته امداد موجب کاهش درآمدهای کمیته امداد شده است.

,

بر اساس آنچه که وی اعلام کرده است کمیته امداد هیچ گونه خودرو لوکس خارجی وارد نکرده است و کسانی که این ادعاها را مطرح می کنند باید اسناد مربوطه را ارائه کنند ما از وزارت کشور خواستار ارائه سند شدیم.

,

فراهانی ضمن انتقاد از طرح این مسئله گفت: وزیر کشور سخنانی را در مجلس مطرح کرد مبنی بر اینکه که کمیته امداد تعدادی ماشین لوکس مانند پورشه و بی‌ ام‌ و وارد کرده که این سخنان وزیر باعث بی‌ اعتمادی مردم به این نهاد انقلابی شده است.

,

گفتنی است، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) درخصوص مهمترین اولویت‌های این سازمان در سال ۹۴ گفت: اصلی‌ ترین ماموریت بنده و هیات امنا در کمیته امداد امام خمینی (ره) افزایش اعتماد عمومی مردم به امداد است. از این‌رو این گونه اظهارات نابجای وزیر کشور در مجلس به اعتماد عمومی مردم به کمیته امداد لطمه وارد می‌کند، بنابراین ما همه مامور هستیم که نگاه مردم را نسبت به کمیته امداد بهتر کنیم، بنابراین وقتی که اعتماد مردم نسبت به کمیته امداد افزایش یابد، مردم به این سازمان کمک بیشتری کرده و همراهی بیشتری دارند، از این‌رو به فرموده مقام معظم رهبری همدلی و همزبانی میان ملت و مردم باید افزایش پیدا کند و کمیته امداد که بخشی از پیکره نظام است در این همدلی و همزبانی نقش موثری دارد.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه