logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در آستانه ماه مبارک رمضان؛

گزارش تکان دهنده از رکود بازار مشهد/تقاضای مردم برای کالاهای ضروری کاهش یافته است

گزارش تکان دهنده از رکود بازار مشهد/تقاضای مردم برای کالاهای ضروری کاهش یافته است
در حالیکه بیشتر از یک روز به ماه پر برکت رمضان نمانده، بازار کسب و کار در مشهد از چنان رونقی برخوردار نیست و از طرفی قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح توس، در حالیکه بیشتر از یک روز به ماه پر برکت رمضان نمانده، بازار کسب و کار در مشهد از چنان رونقی برخوردار نیست. از طرفی قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است. مردم همچون هر سال چشم به نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا دوخته اند. اما کم رونقی و تعطیلی این بازارها در آستانه ماه مبارک جیب برخی از محتکرین و سوءاستفاده کنندگان بازار را رونق بخشیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

این رکود و بی تحرکی در بخش دولتی و با بی برنامگی برای کارمندان دولت نیز دیده می شود. امسال برای اولین سال سبد کالا برای کارمندان دولت بعد از آغاز ماه مبارک رمضان به کارمندان عرضه می شود.

نکته مهم این که در بازار مشهد وفور اقلام و کالاهای اساسی دیده می شود. اما گرانی این کالاها و مایحتاج اولیه و پائین بودن قدرت خرید برای ماه مبارک از مشکلات مردم است. واقعیت این است که قدرت خرید مردم نسبت به سالهای پیش کمی پایین آمده است و از طرفی بی پولی و رکود اقتصاد جامعه، نقش مستقیمی در قدرت خرید مردم گذاشته است.

در سالهای گذشته و در روزهای منتهی به ماه مبارک، تقاضای مردم برای خرید کالاهای اساسی به نقطه اوج خود می رسید. اما امسال به اذعان بسیاری از اصناف و بازاریان نقطه اوجی را نمی توان برای بازار مشهد تعریف کرد. حتی وضعیت فروش روزانه بسیاری از اصناف با هفته های گذشته چندان تغییری نکرده است.

به اذعان برخی از بازاریها، تخفیف ها و پائین آوردن قیمت نقش محوری برای فروش محصولات دارد. هر چند که مثل سالهای گذشته، جای خالی نظارت و بازرسی در بازار اقلام کالاهای اساسی به چشم می خورد. توقعی که از دولت می رود این که کالاهای اساسی و ضروری مردم را در تنظیم بازار و فروشگاههای زنجیره ای بزرگ و نمایشگاه های شهری ارائه کند و دست دلالان و سودجویان را از جیب مردم بیرون آورد.

از طرفی سازمان حمایت از مصرف کننده و اداره کل تعزیرات نیز باید در نحوه قیمت گذاری، نظارت لازمه را در بازار داشته باشند. به هر تقدیر، بازار مشهد دچار رکود است تقاضای مردم برای کالاهای ضروری نسبت به سالهای گذشته پائین است. پر بیراه نیست که دولت در این زمینه ورود نماید و در آستانه ماه پر برکت رمضان، بخشی از مردم جامعه را که قدرت خرید بالا ندارند را یاری نماید.


انتهای پیام/ص

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه