رئیس اتحادیه صنف اغذیه‌فروشان مشهد خبر داد:

برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات غذایی از ۲۶ خردادماه لغایت ۴ تیرماه

برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات غذایی از ۲۶ خردادماه لغایت ۴ تیرماه
رئیس اتحادیه صنف اغذیه‌فروشان مشهد از برگزاری عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان با حداقل 5 درصد تخفیف از 26 خردادماه لغایت 4 تیرماه در نمایشگاه عرضه محصولات غذایی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کاشفی رییس اتحادیه صنف اغذیه‌فروشان مشهد در گفتگو با خبرنگار صبح توس، با اشاره به نزدیک شدن ایام ماه مبارک رمضان و اینکه این ماه نیازمند ارائه خدمات مطلوب‌تری است، اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت گرفته تا خدمات ویژه‌تر نسبت به گذشته به شهروندان داده شود و آنان در این ضیافت الهی کمبودی احساس نکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

 

,

ارائه مواد غذایی با حداقل ۵ درصد تخفیف

, ارائه مواد غذایی با حداقل ۵ درصد تخفیف,

وی ادامه داد: به‌تمامی اتحادیه‌های ارزاق عمومی ابلاغ‌شده است تا در ایام ماه مبارک، مواد غذایی را با حداقل ۵ درصد کاهش قیمت ارائه دهند.

,

کاشفی با اشاره به اینکه تدابیر لازم مبنی بر ارائه مواد غذایی فراوان در ماه مبارک صورت گرفته است، تصریح کرد: ما در عرضه مواد غذای کمبودی نداریم و اگر بحرانی ایجاد شد، به‌طور کامل و سریع آن را برطرف خواهیم کرد.

,

 

,

برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات غذایی

, برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات غذایی, برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات غذایی,

وی از برگزاری نمایشگاه عرضه مواد غذایی خبر داد و افزود: برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام‌شده تا قبل از ماه مبارک و از تاریخ ۲۶ خردادماه لغایت ۴ تیرماه در مکان نمایشگاه دائمی مشهد برگزار می‌شود.

,

رییس اتحادیه صنف اغذیه‌فروشان خاطرنشان کرد: مواد غذایی برای ورود به ماه مبارک رمضان تأمین‌شده است و امید داریم بتوانیم مواد غذایی را با کمترین قیمت به شهروندان مشهدی ارائه دهیم.

,

 

,

انتهای پیام/

, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه