جشن خودکفایی دو هزار و ۵۵۴ خانواده کمیته امدادامام خمینی (ره)
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: جشن اشتغال و توانمندی دو هزار و ۵۵۴ خانواده کمیته امدادامام خمینی (ره) استان مرکزی برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، "رمضانعلی جلالی" معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب، گفت: اشتغال، توانمندسازی خانواده ها و کمک به کسب درآمد خانوارها از اولویت های کمیته امداد استان مرکزی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, دیار آفتاب، , دیار آفتاب،,

, ,
,
جلالی اظهار کرد: در همین راستا این نهاد با برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سویی بانک ها در جهت خودکفایی خانواده ها حرکت می کند.
,
وی افزود: در همین راستا با اقداماتی که انجام شده دو هزار و ۵۵۴ خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی خودکفا شده اند و جشن خودکفایی این خانوارها یک ماه آینده در استان برگزار می شود.
,
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی ادامه داد: سال گذشته سه هزار و ۱۱۴ فرصت شغلی در استان برای مدد جویان با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد و ۴۳۴ میلیون ریال ایجاد شده است.
,
وی گفت: این اشتغال ها در بخش های مربوط به کشاورزی و باغداری، دامپروری، شیلات، صنایع دستی، فعالیت های صنعتی و معدنی، خدمات و بقیه مربوط به سایر شغل ها بوده است.
,
جلالی اظهار کرد:۱۲ هزار و ۷۶۸ طرح اشتغال هم اکنون تحت نظارت این نهاد است که در این مدت حدود ۳۹ هزار و ۱۳ مورد نظارت توسط ناظر بر این طرح ها صورت گرفته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی اضافه کرد: سال گذشته دو هزار و ۴۵۰ مترمربع فرش به ارزش یک میلیارد و ۵۹۲ میلیون ریال توسط مددجویان بافته شده است.
,
,
,
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون هفت درصد گوشت ،پنج درصد شیر، سه درصد محصولات زراعی و دو درصد محصولات باغی استان توسط مددجویان تولید و روانه بازار می شود.
,
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه