یک استاد دانشگاه:

لحظه نیاز کشور، تنگناهای ایجاد شده در حراست از استقلال و آزادی بود

لحظه نیاز کشور، تنگناهای ایجاد شده در حراست از استقلال و آزادی بود
یک استاد دانشگاه گفت: ملت و دولت ایران در حراست از استقلال و آزادی به عنوان دستاوردهای انقلاب اسلامی دچار تنگناهای رسانه ای و ذهنی و نظری شده بودند و این لحظه نیاز کشور بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مجید بذرافکن یک استاد دانشگاه در گفتگو با ندای گناباد گفت: لحظه نیاز یک ملت، یک لحظه نیاز عادی نیست بلکه یک لحظه نیاز حیاتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , ندای گناباد,

وی، حراست از دستاوردهای استقلال و آزادی انقلاب اسلامی را حیاتی ترین نیاز ملت ایران برشمرد و افزود: ملت و دولت ایران در حراست از استقلال و آزادی به عنوان دستاوردهای انقلاب اسلامی دچار تنگناهای رسانه ای، ذهنی و نظری شده بودند.

,

بذرافکن افزود: دولت دچار یک کم توجهی به ظرفیت درونی ملت برای حراست از استقلال و آزادی شده بود و مسیر دیگری را انتخاب نموده بود اما این مسیر به بن بست رسید.

,

وی در خصوص تنگناهای ایجاد شده از سوی رسانه ها برای کشور گفت:‌ رسانه ها در بازنمایی از ملت ایران، ملت ایران را ملتی گرسنه، قحطی زده، بیمار، مظلوم و در یک کلام ناگریز به پذیرش شروط ظالمانه آمریکا می دانستند.

,

این استاد دانشگاه، نمایش ظرفیت معنوی و روحی ملت ایران را با وجود تنگناهای ایجاد شده ضروری دانست و افزود: ملت خداجوی ایران اسلامی بویژه مردم تهران، با شرکت خروشان در مراسم تشییع پیکرهای شهدای غواص و گمنام، حرف درونی خودشان را به دولت و کسانیکه که در حال رصد کشور هستند، یادآوری کردند که مردم، عزت و شرف خود را از توان خود و با اتکا به نیروی درونی که شهدا، امام  راحل و توکل برخدا است، مجددا بدست خواهند آورد و آن را فراموش ننموده اند.

,

وی در آخر افزود: ظرفیت جوشان مردم و اعتماد، اعتقاد، دلبستگی و پیوستگی مردم به آرمان مقاومت برای رسیدن به قله های پیشرفت دنیوی و اخروی روی یک میدانی از تجلیات بیرونی در تشییع پیکر شهدا مشاهده شد.

,

انتهای پیام/گ

,
 
,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه