امام جمعه رشتخوار:

انرژی هسته ای نماد استقلال ماست

انرژی هسته ای  نماد استقلال ماست
امام جمعه رشتخوار گفت: امروز نماد استقلال ما انرژی هسته ای ماست. تیم مذاکره هسته ای، دولت و ریاست جمهوری باید دقت داشته باشند و از این نماد استقلال دفاع کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهل ماه نیوز امام جمعه رشتخوار در خطبه های نماز جمعه این هفته رشتخوار گفت: ملت ما همان گونه که از یک توافق خوب استقبال می کنند با یک توافق بد هم مخالفت خواهند کرد، امروز نماد استقلال ما بحث انرژی هسته ای است. تیم مذاکره هسته ای، دولت و  ریاست جمهوری باید دقت داشته باشند و از این نماد استقلال دفاع کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,

حجت الاسلام مهدی بهره مند گفت: امروز بحث مذاکره هسته ای یک امتحان برای ملت ماست، وی با بیان این که هیچ پیغمبری نیامده مگر برای این که با مستکبران و زورگویان مبارزه کند افزود: برای ارزان شدن کالا حق نوکری استکبار جهانی را نداریم.

,

بهره مند در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه  ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای پوشیدن لباس تقوا است افزود: یکی از مهمات در این ماه اهمیت و توجه به قرآن کریم است.

,

خطیب جمعه رشتخوار در بحث روخوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: قرآن از ما انتظاراتی دارد و در این ماه که ماه بهار و ماه ویژه قرآن است باید بیشتر به انتظارات قرآن توجه کنیم، یکی از انتظارات قرآن قرائت آن است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/ص

,

 

, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه