جزء خوانی قرآن کریم در مساجد شهرستان بندرلنگه

جزء خوانی قرآن کریم در مساجد شهرستان بندرلنگه
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه از برگزاری جلسه جزء خوانی قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان در مساجد این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام محمدخان جانی شنبه 30خردادماه جاری درگفتگو با مروارید نیوز بابیان این خبر اظهارداشت: مراسم جزء خوانی قرآن کریم با همکاری روحانیون و مدیران مراکز و موسسات قرآنی و خانه های قرآنی شهری و روستایی در شهرستان بندرلنگه در حال برگزاری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز,

وی درادامه تصریح کرد: مراسم جزء خوانی قرآن کریم در شهرستان بندرلنگه از ابتدای ماه مبارک رمضان آغازشده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

,

خان جانی گفت:مراسم جزء خوانی قرآن کریم در سطح شهرستان بندرلنگه و روستاها و همچنین بخش شیبکوه در حال برگزراری است و این طرح با استقبال چشمگیر نسل جوان ونوجوان روبروشده است.

,

حجت‌الاسلام خان جانی اضافه کرد: در این مراسمات علاوه بر قرائت آیات و سوره های قرآن کریم در بعضی از این محافل آموزش تفسیر و بیان تفسیر قرآن به علاقمندان ارایه می‌شود.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه