اخبار داغ
  1. یارانه نان، حقی که به مردم نمی‌رسد/ تفاوت قیمت آرد، عامل اصلی تخلفات
  2. وامی که به جای گره گشایی؛ گره می‌افزاید/ اعتمادی که باید به بازار اجاره مسکن برگردد
  3. تصمیم گیران عالی کشور مراقب بازی خطرناک ترامپ باشند/ ارتباط ایران با تیم ترامپ از 2 سال قبل یک تله مذاکره است
  4. انتقال مفاهیم دفاع مقدس به نسل جدید، یک ضرورت فرهنگی است
  5. سپاه پاسداران، حافظ ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی/ عملیات وعده صادق؛ نشانگر قدرت خارق العاده سپاه در مواجهه با تهدیدات
  6. گرد و خاک و گرما در راه تهران
  7. عارضه شنوایی در ۲.۵ درصد کودکان سنین مدرسه / مشکلات شنوایی دردهک‌های پایین جامعه
  8. نخستین نشست خبری ستاد بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت برگزار شد
  9. وام‌های دولتی تبدیل به تله حمایتی شدند/ قطار بحران مسکن به سمت پرتگاه در حرکت است
  10. پرهیز از شتاب زدگی در مذاکرات مانع از شیطنت رسانه ای غرب خواهد شد/دولت مسائل کشور را به مذاکرات گره نزده است
  11. گام های هوشمندانه در مذاکرات غیر مستقیم/شتاب زده نیستیم!
  12. سعدی شیرازی؛ شاعری که هنوز حرف‌هایش در گوش تاریخ طنین‌انداز است/ از بوستان سعدی تا گلستان انسانیت
  13. مرگ تدریجی درختان بلوط زاگرس بدون پاسخ روشن از مسئولان/ حفاظت‌شده‌ای بدون محافظ!
  14. بررسی گزینه‌های جانشینی درویش؛ نسخۀ مالک برای پرسپولیس چیست؟!
  15. جلسه ستاد اقتصادی دولت برگزار شد/گزارش آخرین وضعیت تسهیلات بخش تولید، ازدواج و فرزندآوری
  16. وزارت بهداشت باید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را اجرا کند/ با چالش‌های گسترده‌ای در حوزه سلامت مواجه هستیم
  17. چرا مصوبات شورای عالی مسکن مشکل مستاجران را برطرف نخواهد کرد؟/ ودیعه سنگین، جیب خالی؛ دردهای بی‌پایان مستاجران
  18. آژانس به سیاسی کاری خود ادامه دهد در پذیرش NPT تجدیدنظر می کنیم
  19. بازگشت یک سایه خاموش؛ سرخک دوباره در کشور جان گرفت
  20. کرایه حمل و نقل عمومی در تهران از فردا گران می‌شود

مسئولان فریدونکناری جلوی هنجارشکنان را بگیرند؛

شنای مختلط در سواحل خزر و عدم نظارت کافی مسئولان

شنای مختلط در سواحل خزر و عدم نظارت کافی مسئولان
این مسافران بعد از حضور در سواحل، در ماه مبارک رمضان بدون توجه به حرمت‌ این ماه مبارک و احترام به مردم روزه‌دار، علاوه بر روزه‌خواری علنی، اقدام به شنای مختلط می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از بصیرنیوز، با فرارسیدن فصل تابستان و گرمی هوا، موج سفرها به شهرهای شمالی کشور افزایش می‌یابد و در این بین شهرستان‌های ساحلی بیشترین حجم ورودی مسافر را به خود می‌بینند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

فریدونکنار یکی از این شهرستان‌هایی است که با دارا بودن 8 کیلومتر ساحل بکر همواره مورد توجه مسافران و مهمانان تابستانی روبه‌رو بوده است.

مسافرانی که از تمامی نقاط کشور مازندران و فریدونکنار را برای مسافرت خود بر می‌گزینند تا لحظاتی شاد را برای خود و خانواده‌شان رقم بزنند.

 سفرهای تابستانی امسال با آغاز ماه مبارک رمضان مصادف شده است و این امر هرچند بر میزان ورود مسافر به این شهرستان تاثیر گذاشته اما همچنان شاهد ورود مسافران بوده‌ایم.

در حالیکه در روزهای نخست ماه مبارک رمضان قرار داریم برخی از مسافرنماها در سواحل فریدونکنار اقدام به هنجارشکنی کرده اند.

بر اساس این گزارش، این مسافران بعد از حضور در سواحل، در ماه مبارک رمضان بدون توجه به حرمت‌ این ماه مبارک و احترام به مردم روزه‌دار، علاوه بر روزه‌خواری علنی،  اقدام به شنای مختلط می‌کنند.

کشف حجاب بانوان، بدپوشی و بدحجابی آقایان و ناهنجاری‌های متعدد را نیز در خیابان و بازار روز و هفتگی به این موارد اضافه کنید تا در عدم نظارت کافی مسئولان، این اقدام به یک عادت از سوی برخی مسافرنماها تبدیل شده باشد.

این در حالی است که امام‌جمعه فریدونکنار نیز بارها بر برخورد مسئولان و امر به معروف مردم در این زمینه گوشزد کرده بود.

 آنچه از مسئولان فریدونکنار انتظار می‌رود این است که حداقل قبل از ترک فریدونکنار و حضور در شهرستان‌های خود نیز نسبت به برخورد با هنجارشکنان به طور جدی وارد عرصه شوند و کمی اسلامی و انقلابی بودن خود را به نمایش بگذارند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه