رئیس اداره چای شفت خبرداد :
بازگشت ۱۱۰ هکتار از باغات چای رها شده به چرخه تولید
رئیس اداره چای شفت با اشاره به اینکه حدود ۲۵ درصد از باغات چای هرس شده است، گفت: ۱۱۰ هکتار از باغات رها شده چای در سطح شهرستان هرس ودر چرخه تولید چای قرارگرفت .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناعلی قربانپور در گفتگو با صبح شفت، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: اهمیت کشت و صنعت چای در بعد فعل و انفعالات اقتصادی و اشتغال زایی برکسی پوشیده نمی باشد.
وی افزود: به همین منظور در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید در سال جدید صندوق توسعه چای تشکیل شد .
رئیس اداره چای شفت با اشاره به اهداف تعیین شده برای این صندوق، خاطرنشان کرد: این اهداف در راستای رسیدن به این سیاست ها بسیار موثر می باشد.
وی با بیان اینکه در راستای همین اهداف دولت حدود ۳۲۰ هزار تومان سهام در اختیار هر چایکار قرار داد، گفت: اجرای این طرح و دادن این میزان سهام به هر چایکار بارقه های امید را در بین چایکاران ایجاد کرده است .
قربانپور در ادامه افزود: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون ۲ میلیارد و ۵۶ میلیون تومان به کشاورزان متقاضی تسهیلات بهزراعی بدون بهره با دوسال تنفس و سه سال بازپرداخت اعطا شده است.
وی بابیان اینکه برای اولین بار در جامعه هدف چنین تسهیلاتی با این شرایط پرداخت شده است، اظهارکرد: از این میزان وام حدود هزار و ۲۰۰ نفر از چایکاران به مبلغ یک میلیاردو ۵۶۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده اند .
رئیس اداره چای شفت با اشاره به ۳۷۶ نفر از چایکاران که به میزان ۵۰۵ میلیون تومان برای دریافت تسهیلات باقیمانده اند، یادآورشد: با توجه به اینکه قبلا این اعتبار توسط صندوق توسعه جهاد پرداخت می شد تصمیم براین شد که مبلغ باقیمانده توسط صندوق توسعه چای به زودی پرداخت شود.
به گفته وی از دیگر خدمات که امسال به چایکاران ارائه شده است بیمه فراگیر برای آنها می باشد که مورد استقبال چایکاران عزیز قرار گرفته شد و این کار همچنان نیز ادامه دارد.
قربانپور در ادامه خاطرنشان کرد: امسال با توجه به اقدامات انجام شده حدود ۱۱۰ هکتار از باغات رها شده چای هرس شده و در چرخه تولید قرارگرفته یعنی چیزی حدود ۲۵ درصد این نوید دهنده بوده که اگر این فعالیت ها ادامه داشته باشد شاهد بازگشت بقیه باغات چای رها شده به چرخه خواهیم بود.
وی به اشاره به خدمات انجام شده در بخش بهره برداری برگ چای ، افزود : تاکنون هزار و ۵۳۷ تن برگ سبز چای درقالب خرید تضمینی از چایکاران به ارزش اقتصادی چیزی حدود دومیلیارد و ۸۲۷ میلیون تومان خریداری شده است.
رئیس اداره چای شفت ۳۳ درصد از پرداخت این میزان ارزش اقتصادی را مربوط به کارخانه های چای دانست و گفت: براساس قردادهای بسته شده ۶۷ درصد مابقی برعهده دولت می باشد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چین اول برگ سبز چای در شهرستان به اتمام رسیده است اما سه مرکز خرید تضمینی برگ چای فعال بوده و کار خرید همچنان ادامه دارد.
قربانپور کل اعتبارات اختصاص داده شده به سازمان چای را ۱۶۰ میلیارد تومان برشمردو گفت: این میزان اعتبار به تدریج توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تخصیص داده خواهدشد که امیدواریم با توجه به سهم بالایی که شهرستان های فومن و شفت در زمینه چایکاری دارند بتواین شاهد جذب اعتبار قابل قبولی در این زمینه باشیم .
امسال باغات چای شهرستان شفت از لحاظ کمی چیزی خود ۱۷ درصد با کاهش روبه رو شد و همچنین شاهد ارتقای کیفیت تولید برگ سبز چای نیز بودیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه