مسئول بسیج سازندگی سپاه بروجن خبر داد:
مرکز پرورش بوقلمون در بروجن راه اندازی شد
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه شهرستان بروجن از راه اندازی مرکز پرورش بوقلمون در روستای کتک بخش گندمان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، لهراسب همایونی در گفتگو با خبرنگار کلار با اشاره به راه اندازی مرکز پرورش بوقلمون در روستای کتک بخش گندمان اظهار کرد: سرمایه این طرح 150 میلیون ریال از بخش تسهیلات اقتصاد مقاومتی است.
وی بیان کرد: در فاز نخست این طرح 200 قطعه در حال پرورش است که قابلیت افزایش تا 400 قطعه را هم دارد.
همایونی افزود: بسیجیان در خط مقدم تحقق اقتصاد مقاومتی هستند که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است .
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی است که باعث می شود تا توطئه اقتصادی ، تحریم و فشارهای دشمنان شکست بخورد و نظام و انقلاب اسلامی بر توطئه ها پیروز شود .
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه شهرستان بروجن از بسیجیان خواست تا موضوع اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی را اهمیت دهند و وارد عرصه کار و تلاش شوند .
انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه