فرمانده انتظامی اسدآباد خبر داد:

دستگیری 82 متهم در طرح امنیت اجتماعی اسدآباد

دستگیری 82 متهم در طرح امنیت اجتماعی اسدآباد
فرمانده انتظامی شهرستان "اسدآباد" همدان از دستگیری 82 نفر متهم در حوزه های مختلف جرائم در نتیجه اجرای طرح های مختلف انتظامی در طول هفته گذشته در شهرستان اسدآباد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، سرهنگ داود علی بخشی فرمانده انتظامی شهرستان "اسدآباد" همدان گفت: در پی استمرار اجرای طرح های انتظامی به ویژه طرح منطقه ای که با هدف ناامن کردن محلات جرم خیز، پاکسازی نقاط آلوده و ارتقای احساس امنیت در بین شهروندان انجام می شود و در این راستا انتظامی شهرستان با بهره گیری از توان و امکانات موجود در سطح نقاط آلوده شهرستان اقدام به اجرای طرح های مربوطه کرده که به توفیقات و کشفیات چشمگیری دست یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , صبح الوند,

وی از موفقیت پلیس در کشف مواد مخدر و جمع آوری اقلام ممنوعه و ضدفرهنگی، دستگیری معتادان تابلو و خرده فروش و همچنین توقیف خودروها و موتورسیکلت سواران مزاحم و متخلف در نتیجه اجرای این گونه طرح ها خبر داد.

,

فرمانده انتظامی شهرستان "اسدآباد" همدان اظهار کرد: علاوه بر جمع آوری تعداد قابل چشمگیری اقلام ضدفرهنگی و ممنوعه و کشف مقداری انواع موادمخدر به همراه 26 هزار نخ سیگارت قاچاق وخارجی، 82 نفر در حوزه های مختلف جرائم از جمله معتاد تابلو، خرده فروش موادمخدر، سارق دستگیر و همچنین 32 دستگاه خودرو و 52 دستگاه موتورسیکلت سوار مزاحم و متخلف توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

,

وی ضمن قدردانی از همکاری مردم در حوزه های مختلف با پلیس خواستار استمرار آن در ایجاد امنیت پایدار در سطح شهرستان شد. 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه