موج اعتراض ها به جنوب کشور رسید؛

نارضایتی مردم از نحوه توزیع سبد کالا+ تصاویر

نارضایتی مردم از نحوه توزیع سبد کالا+ تصاویر
اکثریت از مردم به نحوه توزیع سبد کالای رمضان معترضن که چرا بایدفقط یک مرکز در شهرستان در جهت توزیع این سبد کالا درنظر گرفته شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مروارید نیوز ، حرکت دولت تدبیر وامید در جهت پرداخت سبد کالای ویژه ماه مبارک رمضان به خانوادهای کم درآمد  درشهرستان بندرلنگه جای تقدیر وتشکر دارد،امااین طرح معایبی نیز دارد و از عمده معایب آن روش توزیع سبد کالا در شهرستان بندرلنگه می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز,

با توجه به گرمای طاقت فرسای هوا در این منطقه مردم بعد از اذان صبح تا اذان ظهر وگاه زمان بیشتری درصف های طولانی دریافت سبد کالا  منتظر می مانند و برای دریافت سبد کالا فقط یک مرکز تعیین شده ، تعداد مراکز توزیع بایستی بیشتر باشد و یا روش دیگری مثلا رقم های آخرشماره ملی ویا .. را برای توزیع در نظرگرفته شود این ازدحام جمعیت خود نابسامانی ها را به همراه دارد و درخور وشان مردم روزه دار این خطه نیست که  با روزه داری ساعتها در صف منتظر باشند.

,

که این موضوع باعث اعتراض مردم به نحوه توزیع سبد کالای رمضان شده و از مسئولین  درخواست رسیدگی و تسهیل در این امر را دارند.

,

IMG_0275

, IMG_0275, IMG_0275,

IMG_0276

, IMG_0276, IMG_0276,

IMG_0279

, IMG_0279, IMG_0279,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه