نهضت سوله های خالی سریال دنباله دار صنعت در کشور؛

واردات و کمبود نقدینگی دو اهرم فشار بر گلوی تولید کنندگان

واردات و کمبود نقدینگی دو اهرم فشار بر گلوی تولید کنندگان
واردات بی رویه،بی توجهی به تولید کنندگان،صادرات و تدوین قوانین نظام مند در حمایت از تولید و صادرات و نقص در سیستم بانکی کشور فشاری سنگین تر از تحریم ها را بر پیکره اقتصادی کشور وارد می آورند که متاسفانه صدای خرد شدن استخوانهای بدنه آن که هم اکنون اقتصاد مقاومتی در حال ترمیم آن است نیز نتوانسته توجه برخی مسئولان را به ظرفیت های داخلی کشور جلب کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از دیار آفتاب،واردات بی رویه کالاهای خارجی به خصوص کالاهایی که مشابه آن در داخل تولید می شود،عدم حمایت از تولید کنندگان،عدم وجود قوانین تسهیل کننده تولید،نبود قوانین مدون برای حمایت از صادرکنندگان،نقص در نظام بانکی کشور و پرداخت سود غیر منطقی به حساب های سرمایه گذاری که علنا در تولید کاربرد ندارند،کمبود تسهیلات و دریافت سود های بالا از تولیدکنندگان،افزایش قیمت حامل های انرژی و مواد اولیه و در نهایت تحریم از جمله عواملی هستند که روند تولید در کشور را دچار مشکل کرده اند که متاسفانه صدای خرد شدن استخوانهای بدنه آن که هم اکنون اقتصاد مقاومتی در حال ترمیم آن است نیز نتوانسته توجه برخی مسئولان را به ظرفیت های داخلی کشور جلب کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, دیار آفتاب, دیار آفتاب,

 

,

منوچهر توسطی نایب رئیس خانه صنعت،معدن و تجارت کشور در این رابطه در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب،با اشاره به تعطیلی بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی در کشور گفت:اثر تحریم ها و فشارهای ناشی از سیاست های غلط اقتصادی  ۳ هزار واحد صنعتی و تولیدی استان مرکزی را نیز دچار مشکلات جدی کرده و در صورت عدم رفع موانع موجود این واحدها در معرض تعطیلی قرار می گیرند.

,

 

,

توسطی با تاکید بر اینکه دولت باید نرخ بهره تسهیلات بانکی صنایع را کاهش دهد اظهار کرد:متاسفانه دولت به تعهدات خود در قبال صنعت عمل نکرده و سهم صنعت و بدهی های آن را پرداخت نمی کند که این امر چرخه تولید را دچار خدشه و نقدینگی را در صنعت کاهش داده و سبب ایجاد بدهی ۸۰ هزار میلیاردی صنایع به بانک ها شده است.

, دولت به تعهدات خود در قبال صنعت عمل نکرده, سبب ایجاد بدهی ۸۰ هزار میلیاردی صنایع به بانک ها شده است,

 

,

وی ضمن گلایه از میزان ۹۰ میلیارد دلاری واردات به کشور،اتخاذ سیاستهای غلط دولتی را مهم ترین مشکل فعالان اقتصادی عنوان کرد و خواستار اعتماد بیشتر دولت به تولید کنندگان داخلی شد.

, خواستار اعتماد بیشتر دولت به تولید کنندگان داخلی شد,

 

,

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی مهم ترین رسالت صنعت در هر کشوری را افزایش تولید دانست و خاطر نشان کرد:اگر دولت از صنعت حمایت و مشکلات آن را حل کند، صنعت نیز با افزایش تولید داخلی،افزایش اشتغال و کاهش رکود،سطح رفاه مردم را افزایش داده و سبب پیشرفت و توسعه در جامعه می شود.

, مهم ترین رسالت صنعت در هر کشوری را افزایش تولید دانست,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه