با حکم قضایی؛
خودرو های متخلف و مزاحم در شهرکرد به نمایش گذاشته می شوند
فرماندار شهرکرد گفت: در جهت دفاع از حقوق شهروندان و ایجاد رضایت مندی برای عابرین پیاده وامنیت ترافیکی خودروهای پرتخلف و مزاحم در برخی نقاط شهر به نمایش در می آیند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،حمید ملک پور صبح امروز در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر گفت: در پی نارضایتی شهروندان از حضور بعضی از خودروهای مزاحم که اقدام به حرکات نمایشی در سطح شهر می کردند پلیس راهنمایی و رانندگی تصمیم گرفت در جهت دفاع از حقوق شهروندان و ایجاد رضایت مندی برای عابرین پیاده وامنیت ترافیکی در بعضی از خیابان های که دارای طول بیشتری بود اقدام ویژه ای را به عمل بیاورد و به صورت ویژه با کنترل محسوس و نامحسوس این خودروها را توقیف و به پارکینگ هدایت کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,ملک پور گفت : با هماهنگی مقام محترم قضایی ، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی و فرمانداری شهرستان، تعدادی از خودروهای متخلف توقیف شده، در میدان انقلاب شهرکردبه نمایش گذاشته شد.
وی همچنین تصریح کرد : به نمایش گذاشتن خودروها در میادین اصلی ، صدور جرائم سنگین و اخذ تعهد نامه محضری از مالکان فقط گوشه ای از تدابیر اندیشده شده پلیس برای برخورد با رانندگانی است که قانون شکنی می کنند و مانع از آسایش عابران و ساکنان خیابان های شهرکرد می شوند.
فرماندار شهرستان شهرکرد با اشاره به میزان تخلف رانندگان این خودروها گفت : رانندگان این خودروها با گذراندن یک سری کلاس های باز آموزی مقررات راهنمایی و رانندگی و همچنین کلاس های حقوق شهروندی و با هماهنگی مقام محترم قضایی خودرو ی این افراد حداقل ۱۵ روز توقیف می شود.
انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه