منچستریونایتد صفر – اورتون 1: فتح تماشاخانه رویاها
دیوید مویس نتوانست تیم سابقش را ببرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااورتون توانست با یک گل در خانه منچستریونایتد پیروز شود. دیوید مویس 11 سال مربی اورتون بود و سپس به منیونایتد رفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
برایان اوویدو، بازیکن کاستاریکایی اورتون ستاره این دیدار بود و در خط دفاعی عالی بود و تنها گل بازی را هم او زد. این اولین شکست یونایتد پس از سپتامبر بود. روبرتو مارتینس هم روند شکستناپذیری تیمش را به هفت بازی رساند.
,
بازی دو تیم بسیار تماشایی بود و تماشاگران اورتون هم بسیار به مویس تاختند.
,
تیم هاوارد در دروازه اورتون عالی بود و در دقایق ابتدایی چندین فرصت را گرفت. در دقیقه 28 بود که شوت وین رونی با برخورد به پای مدافع حریف تغییر مسیر داد ولی در نهایت به تیر برخورد کرد و در برگشت هم هاوارد توپ را با یک تکل دفع کرد.
,
مویس در دقیقه 12 نیمه دوم نانی و عدنان یانوزای را به جای رافائل و کاگاوا به میدان فرستاد. جرارد دولوفئو هم که بعدتر برای اورتون وارد میدان شد چند فرصت خوب را از دست داد.
,
در دقایق انتهایی بازی بود که ضربه سر پاتریس اورا را هاوارد برگرداند و در برگشت دنی ولبک هم ضربهاش را به تیر زد.
,
در نهایت اورتون در دقیقه 86 تنها گل بازی را زد. کوین میرالاس روی یک ضربه ایستگاهی توپ را به تیر دروازه یونایتد زد. سپس در ادامه همان حمله بود که روملو لوکاکو توپ را به اوویدو سپرد و او هم از زاویهای نسبتا بسته با ضربهای دقیق دروازه داوید دخئا را باز کرد.
,
یونایتد به رده نهم جدول سقوط کرد و در 22 امتیاز باقی ماند. اورتون هم با 27 امتیاز پنجم است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه