پیام تشییع شهدای غواص
شعار همه شهدای غواص دلاوران و مهدی یاوران که با همت بالای خود درصدد انتقام خون شهید کربلا بودند و در این راه از بیابانهای طلائیه، شلمچه در عطش شهادت طلبی گام در مسیری نهادند که درس شکست ناپذیری و حماسه حسینی را با عزت رقم زدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح توس، مراسم تشییع پیکر پاک شهدای تازه تفحص شده دفاع مقدس با حضور باشکوه و گسترده اقشار مختلف مردم ایران برگزار شد. در حقیقت ملت بزرگ ایران در وداع تاریخی با شهیدان پیام خود را بار دیگر به تمام دنیا صادر نمودند. صدای هل من ناصر ینصرنی حسین و هیهات مناالذله مردم بار دیگر پیام انقلاب را به گوش جهانیان رساند. اجتماع میلیونی عاشقان و هواداران انقلاب و شهدای غواص چند پیام بزرگ را به جهان مخابره کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,۱- شجاعت و شکست ناپذیری
, ۱- شجاعت و شکست ناپذیری,غواصان گمنام آزاد شده از بند زمان و مکان بر روی دستان عشاق الحسین (ع) و ولائیون تشییع شدند. گویی آنها از تمامی قیوید و بندهای دنیایی و تحریمهای آب و نان فارغ بودند. آنها کسانی بودند که حسینی وار توانستند امان یزیدیان زمان را ببرند. ندای انصار الشهداء و خونخواهی حسین (ع) بلندترین آرمان آنها بود که توانستند با شجاعت و شکست ناپذیری در لوای آرمان، از جان خود بگذرند. شعار همه آن دلاوران و مهدی باوران و مهدی یاوران که با همت بالای خود درصدد انتقام خون شهید کربلا بودند و در این راه از بیابانهای طلائیه، شلمچه و دشت عباس یا دریای اروند و هورالعظیم و دریاچه ماهی و جزیره مجبون و فاو در عطش شهادت طلبی گام در مسیری نهادند که درس شکست ناپذیری و حماسه حسینی را با عزت رقم زدند.
,۲- ندای «هیهات منا الذله»
, ۲- ندای «هیهات منا الذله»,دلاوران دست بسته کربلای ۴، با زمزمه «هیهات منا الذله» از آنچه که به زبان جاری نمودند و آنچه که در کردارشان دیده شد هیچ تفاوت و تناقضی دیده نشد. تکبیر و بانک الله اکبر آنان برای خوش خیالی و یا ذلت پذیری ملت ایران با جهانخواران نبود. میز مذاکره شهدای دفاع مقدس در جنگ با لشکریان آخرالزمانی و داعشیها یک پیام داشت و آن «هیهات منا الذله» بود. در این پیام آزادی و عدالت تبصره و پروتکل الحاقی نداشت. بلکه هرگونه زیاده خواهی و تحقیر و تحمیل و بازرسی بی اجازه و با اجازه نداشت. هیهات مناالذله آنان و شهادت در گمنامی با دستان بسته، برای «لبیک یا حسین» بود که نوعی ایستادگی و مقاومت الهی در برابر دشمنان خدا محسوب می شود.
,۳- ایرانی عاشق مبارزه با صهیونیست
, ۳- ایرانی عاشق مبارزه با صهیونیست,در مراسم تشییع شهدای غواص، هزاران ایرانی یک صدا و هماهنگ گفتند ما «عاشق مبارزه با صهیونیست« هستیم. مردم ایران سرافراز در این روز باشکوه با سرود قصیدههای انقلابی در وصف یاران قدیمی خود و با ندای «یا زهرا» و «یاحسین» صهیونیسم بین الملل را به مبارزه طلبیدند. از شیعه داعش کش در عراق و سوریه تا ۱+۵ که درصدد زیاده خواهی هستند باید بدانند که در مرام ایرانی- انقلابی عقب نشینی در کارزار معنی ندارد و شهادت برای عاشقان مبارزه با صهیونیست پیروزی محسوب می شود.
,۴- شکل گیری کمپین صیانت از عزت و آبروی اسلام
, ۴- شکل گیری کمپین صیانت از عزت و آبروی اسلام,به فرموده امام خمینی (ره) “مسلمان واقعی همه چیزش را برای اسلام فدا کرده، با مرزهای زاده دنیای سرمایهداری بیگانه است و هیچ تفاوتی میان کودک جنگاور سنی مذهب غزه یا بچه شیعه استان الشرقیه عربستان قائل نیست”.
,در بدرقه شهدای غواص، کمپین صیانت از عزت و آبروی اسلام شکل گرفت که جوانا باغیرت کشور با غواصان شهید هم پیمان شدند. حال این پیمان بر سر میز مذاکره باشد و چه در عرصه منافع ملی تعریف شود. به هر شکل برای حفظ عزت و آبروی اسلام حتی به کمپین ما اجازه نمی دهیم هم پیوند خوردند. و در این راه از دستاوردهای شهدای هستهای و شهدای غواص اجماع باشکوهی شکل گرفت.
,انتهای پیام/
, , ,
ارسال دیدگاه