اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نظر بهداد سلیمی و کیانوش رستمی در مورد مسابقات جهانی آمریکا

نظر بهداد سلیمی و کیانوش رستمی در مورد مسابقات جهانی آمریکا
دارنده مدال طلای المپیک لندن گفت: هدف اصلی من کسب سهمیه ورودی المپیک در مسابقات جهانی آمریکا و نیز ثبت بهترین نتیجه در بازی های المپیک 2016 ریو برزیل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهداد سلیمی یکشنبه شب در حاشیه مراسم ضیافت افطاری مسوولان اجرایی همدان با ملی پوشان وزنه برداری کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من برای حضور قدرتمند در مسابقات جهانی آمریکا و کسب سهمیه المپیک تلاش می کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی در خصوص تمرینات تیم ملی وزنه برداری گفت: شرایط اردویی خوبی در همدان داریم، هر چند از برنامه ها قدری عقب هستیم اما در مجموع وضعیت خوبی را در تمرینات سپری می کنیم. هم اکنون در اردوی تمرینی همدان دوره بدنسازی را سپری می کنم و هنوز برای رکوردزنی زود است و در مراحل بعدی اردوی تیم ملی رکوردهای لازم را خواهم زد.

وی با ابراز رضایت از شرایط فدراسیون وزنه برداری و حضور علی مرادی در راس این فدراسیون خاطرنشان کرد: مرادی از تجربه بسیار خوبی در عرصه وزنه برداری حتی در میادین بین المللی برخوردار است و آینده درخشانی را با مدیریت وی در این ورزش شاهد خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: تیم ملی با هدایت حسین توکلی که از تجربه و سابقه درخشان در این ورزش برخوردار است به نتایج لازم در مسابقات جهانی و المپیک خواهد رسید و حضور وی انگیزه ملی پوشان را برای کسب بهترین مدال دوچندان کرده است.



**کیانوش رستمی: به دنبال تکرار قهرمانی در مسابقات جهانی وزنه برداری هستم 



دارنده دو مدال طلای رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان گفت: به دنبال تکرار عنوان قهرمانی در مسابقات جهانی وزنه برداری هستم.

کیانوش رستمی اظهار کرد: تمام تلاش خود را برای رسیدن به شرایط ایده آل در تمرینات به کار گرفته و توانسته ام به مرز آمادگی بسیار مطلوبی برسم و برای تکرار قهرمانی در مسابقات جهان تلاش خواهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: انگیزه قهرمانی در مسابقات جهانی وزنه برداری باعث شده تا برای رکوردشکنی دسته 85 کیلوگرم تلاش کنم و قطعا با این روند آماده سازی در تیم ملی و کسب تجربه از حسین توکلی سرمربی تیم ملی به هدف خود خواهم رسید.

این وزنه بردار ملی پوش در ادامه گفت: پس از دوره قبل مسابقات جهانی تقریبا شش ماه تمرین نکردم و تغییرات تیم ملی و آمدن علی مرادی در راس فدراسیون و حسین توکلی به عنوان سرمربی تیم ملی باعث شد بازهم به تیم ملی بازگردم.

وی افزود: علی مرادی با بازگشت به فدراسیون تلاش فراوانی داشته است تا شرایط ذهنی ملی پوشان مطلوب باشد و تغییرات خوشایند را در فدراسیون ایجاد کرده اند. امیدوارم در ادامه نیز تمامی نیازهای وزنه برداران برطرف شود تا با بهترین وضعیت به مسابقات جهانی و آسیایی برویم.

وی در خصوص شرایط حضور در مسابقات آسیایی و جهانی گفت: هنوز مشخص نیست در مسابقات آسیایی هم شرکت کنم و بستگی به نظر حسین توکلی سرمربی تیم ملی دارد.

دو مدال طلای رقابت های جوانان جهان در سال 2010 بلغارستان و 2011 مالزی، دو مدال طلای بزرگسالان جهان در سال 2011 فرانسه و 2014 قزاقستان و مدال برنز المپیک لندن بخشی از افتخارات کیانوش رستمی است.

اردوی تیم ملی وزنه برداری کشور هم اکنون به صورت روزانه و در دو نوبت به میزبانی سالن فوتسال پایگاه شهید نوژه همدان در حال انجام است و تا چهارشنبه این هفته ادامه خواهد داشت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه