دستگیری ۱۱ نفر از اخلالگران مراسم سالگرد امام

دستگیری ۱۱ نفر از اخلالگران مراسم سالگرد امام
مدیرکل امنیتی وزارت کشور با اشاره به دستگیری ۱۱ نفر از اخلالگران مراسم سالگرد حضرت امام (ره) از تلاش این وزارتخانه برای جلوگیری از هرگونه اخلال در مراسم سال‌های آینده خبر داد و تأکید کرد: اجازه نمی‌دهیم چنین اتفاقاتی تکرار شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، جواد زرین‌کلاه افزود: از اخلالگران شناسایی شده تعهد گرفته شده است.

مدیر کل امنیتی وزارت کشور با بیان اینکه شعارهای اخلالگران متناسب با مراسم بزرگداشت امام (ره) نبود تأکید کرد: این قضیه باید برچیده شود.

وی گفت: در بررسی‌ها به این مسئله نرسیدیم که این افراد را گروه‌های خاصی سازماندهی کرده باشند.

زرین‌کلاه با یادآوری اینکه توصیه به قشرهای مختلف مردم، ‌گروه‌های سیاسی و مسئولان برای حفظ و تحکیم وحدت و انسجام ازجمله محورهای مستمر در سخنرانی‌های حضرت امام و از اصول اندیشه رهبر کبیر انقلاب اسلامی است خاطرنشان کرد: بنابراین، مراسم سالگرد امام (ره) موقعیتی است که هر کس با هر گرایشی حضور پیدا می‌کند باید در واقع برای بزرگداشت حضرت امام و در راستای وحدت و انسجام حضور پیدا کند.

این مقام مسئول در وزارت کشور با اشاره به اینکه در چند سال اخیر در مواردی با حضور برخی افراد و طرح برخی شعارهای غیرمتناسب حاشیه‌هایی در این برنامه ایجاد شد،‌ افزود: این در حالی است که در واقع مراسم بزرگداشت حضرت امام (ره)،‌ مراسم بزرگداشت اندیشه‌های بزرگ حضرت امام است؛ شخصیتی که موجب تجدید حیات دین در کالبد اجتماع شد و بزرگ‌ترین و متمایزترین انقلاب قرن را رهبری کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه