فرماندار محمودآباد مطرح کرد:
لزوم حمایت خیران به اقشار آسیب پذیر
فرماندار محمودآباد با اشاره به مشارکت خیران در کمک به اقشار آسیب پذیر اظهار کرد : کار شما خیران یک کار دلی است و اندازه و معیاری برای این کار بزرگ وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آوای شمال، سیف الله فرزانه در جلسه شورای مشارکت های مردمی بهزیستی محمودآباد با تبریک ماه مبارک رمضان گفت: محمودآباد همواره در کمک به همنوع خود سرآمد بوده اند و وجود چند مرکز توانبخشی خود نشانگر نگاه مردم شهرستان و خیران به حوزه حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای شمال,
فرماندار محمودآباد با اشاره به تلاش پرسنل مراکز نگهداری از معلولین شهرستان گفت: نهایت ایثار را در این مراکز می توان مشاهده کرد و باید تلاشگران این عرصه را مورد ستایش قرار داد.
وی با اشاره به مشارکت خیران در کمک به اقشار آسیب پذیر اظهار کرد : کار شما خیران یک کار دلی است و اندازه و معیاری برای این کار بزرگ وجود ندارد.
فرزانه خاطرنشان کرد : از وضعیت همه نهادهای حمایتی مطلع هستم و علیرغم تلاش های دولتی باید خیران نیز دستگیر نهادهای حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد باشند.
فرماندار محمودآباد با اشاره به برخوردار بودن شهرستان گفت: ظرفیت محمودآباد به صورتی است که می توان مشکلات نهادهای حمایتی را با کمک خیران مرتفع کرد و باید در این راه تلاش بیشتری کنیم.
این مسئول ماه رمضان را فرصتی برای دستگیری از نیازمندان عنوان کرد و افزود: همه ما باید از حضرت علی(ع) کمک به نیازمندان و یاری به مظلومان را درس بگیریم تا در این ماه عبودیت و بندگی سفرهای از افراد نیازمند جامعه را رنگین کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
اننهای پیام/
]
ارسال دیدگاه