حذف ۴۰۰ هزار ثروتمند یارانه بگیر

حذف ۴۰۰ هزار ثروتمند یارانه بگیر
سخنگوی کمیسیون بودجه مجلس گفت:‌ بر اساس گفته مسئولان بیش از ۴۰۰ هزار نفر از ثروتمندان یارانه‌بگیر حذف شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، غلامرضا کاتب در گفت‌‌وگو با  فارس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه مدت 5 ساله اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها امسال پایان می‌یابد و دولت در این زمینه چه برنامه‌ای دارد، بیان داشت:‌ تا پایان سال فرصت خوبی باقی مانده است و باید مسئولان در این زمینه تصمیم بگیرند که چه نظری در مورد اجرای این قانون خواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در مورد اینکه از سال آینده یارانه نقدی به همه در قالب اجرای قانون هدفمندی پرداخت خواهد شد، گفت:‌ در حال حاضر اطلاعی از این موضوع ندارم و بستگی به نظر دولت در لایحه‌ای که ارائه کرد خواهد داشت و پس از آن مجلس تصمیم گیری می کند.

,

این نماینده مجلس تاکید کرد: شرایط اجرای کنونی همراه با مشکلاتی است، البته باید دولت در این زمینه پیشنهادات خود را مطرح کند.

,

وی در پاسخ به این سوال که تاکنون چه میزان از غیر نیازمندان یارانه بگیر از سوی وزارت رفاه حذف شده‌اند، گفت: در جلسات دو هفته گذشته مسئولان عنوان کردند که حدود 400 هزار نفر از ثروتمندان حذف شدند و این برنامه ادامه دارد.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه