به منظور شرکت در 28 مین سالگرد فاجعه بمباران شیمیایی سردشت؛
قاضی محاکمه صدام به سردشت دعوت شد
سرپرست فرمانداری سردشت از دعوت مقامات کشوری و لشکری و همچنین وزیر امور انفال و شهیدان اقلیم کردستان عراق برای شرکت در مراسم بیست و هشتمین سالگرد بمباران شیمیایی سردشت خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بُلفَت، سرپرست فرمانداری سردشت در رابطه با برنامه ریزی های ستاد گرامیداشت سالروز بمباران شیمایی سردشت اظهار کرد: از چند ماه گذشته با تشکیل جلسات متعدد برای هر چه باشکوه برگزار شدن مراسم سالگرد بمباران شیمیایی سردشت، به تشکیل 7 کمیته که وظیفه هماهنگی و برنامه ریزی برای 7 تیر را داشتند در قالب ستاد اقدام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت,عزیز حسنی افزود: کمیته های پشتیبانی، حمل و نقل و ترافیک، اسکان، پزشکی، امداد و نجات، استقبال و کمیته مردمی از جمله این کمیته ها هستند.
,حسنی به افراد و مقاماتی که برای مراسم بزرگداشت قربانیان 7 تیر سردشت دعوت شده اند اشاره کرد و گفت: مقامات کشوری و لشکری از جمله مدعوین هستند و همچنین از اقلیم کردستان عراق نیز وزیر امور شهیدان و انفال، قاضی محاکمه صدام، فرمانداران حلبچه، قلعه دیزه، رانیه، شهردار قلعه دیزه، رئیس انجمن قربانیان سلاح های شیمیایی حلبجه و غیره دعوت شده است.
,وی به برنامه هایی که قرار است در روز 7 تیر اجرا شوند اشاره کرد و افزود: اجرای مراسم گرامیداشت 7 تیر در محل اصابت یکی از بمب های شیمیایی در میدان سرچشمه، تشییع جنازه نمادین، غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدا، برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت هفت تیر با حضور گروه فرهنگی هنری بانوای کاروان و هنرمندان رسانه ملی بعد از افطار، برگزاری مسابقات ورزشی، برپایی نمایشگاه طراحی و گرافیک در محل سرچشمه و نمایشگاه نقاشی در سطح شهر از جمله برنامه های ستاد گرامیداشت 7 تیر می باشد.
,وی بیان کرد: در شهرستان سردشت 850 شهید وجود دارد که 118 شهید شیمیایی هستند و از مجموع 2250 جانباز موجود در شهرستان 1450 جانباز شیمیایی و بالغ بر 1400 نفر مدعی جانبازی است که تشکیل پرونده داده و مدارک پزشکی اولیه انها تکمیل است و به همین منظور درخواست تشکیل کمیسیون پزشکی می کنند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه