طی هفته اول ماه رمضان

220 لیتر روغن سوخته و تاریخ گذشته در بروجرد جمع آوری و معدوم شد

220 لیتر روغن سوخته و تاریخ گذشته در بروجرد جمع آوری و معدوم شد
رئیس بهداشت محیط بروجرد گفت: 220 لیتر روغن سوخته و تاریخ گذشته از مراکز تولید زولبیا و بامیه در بروجرد جمع آوری و معدوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بازتاب بروجرد "ذبیح اله بختیاری" افزود: طی هفته اول ماه رمضان ، بازرسان بهداشت از قنادیها و مراکزی که اقدام به پخت زولبیا و بامیه و شیرینی های مخصوص این ماه کرده اند بازرسی هایی به عمل آوردند که طی این بازرسی ها 220 لیتر روغن سوخته و تاریخ گذشته در بروجرد جمع آوری ومعدوم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,


وی اضافه کرد: همچنین در پی این بازرسی ها پنج کیلوگرم کرم مخصوص روی شیرینی نیز جمع آوری و معدوم شده و مقداری رنگ و اسانس های غیر مجاز از قنادیها جمع آوری شده است.

,
,


بختیاری با اشاره به این که استفاده از رنگ ها و اسانس های غیر مجاز در پخت شیرینی می تواند سلامتی افراد را تهدید نماید گفت: بازرسان بهداشت با بازرسی ازقنادیها استفاده از این رنگ ها و اسانس ها را غیر مجاز می دانند و با فروشنده برخورد قانونی می شود.

,
,


وی اظهار داشت: قنادانی که چندین بار اقدام به استفاده از رنگ ها و اسانس ها در شیرینی نمایند به مراجع قضایی معرفی می شوند.

,
,


رئیس بهداشت محیط بروجرد از شهروندان خواست تا در خرید زولبیا و بامیه مخصوص ماه رمضان حتما به رنگ این شیرینی توجه کنند و زولبیا و بامیه ای را خریداری کنند که  رنگ روشنی داشته باشد.

,
,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه