یادداشت/علی اکبری
من فقط چادری نیستم!
امروزه استفاده از چادر به عنوان حجاب کامل در بین زنان رواج یافته است اما برخی از چادری ها یافت می شود با اینکه چادری هستند بی حجاب هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهرزنجان ،با ورود موبایل های بلوتوث دار به بازار با قابلیت ارسال عکس و فیلم تحول نوینی در جامعه رخ داد؛ تحولی برای خود نمایی برخی ها که با گذشت زمان نقل مجالس بلوتوث هایی بود که از برخی افراد مشهور لود داده شده و یا بلوتوث افرادی بود که بلوتوث شان حک شده بود!
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,اینها مقدمه ای بود برای عادی سازی کارهایی که حتی در گذشته برخی از شنیدن آنها مو به بدنشان سیخ می شد و حالا.
,امروز کسی دغدغه داشتن بلوتوث ندارد ،بلوتوث فقط مقدمه ای بود برای آشنایی و عادی سازی برخی روابط.
,کمی این سوتر با ورود اپلکشین های موبایلی و قرار گرفتن اینترنت در جیبن نسل سوم، این پدیده نو ظهورعلاوه بر منافع کم معضلاتی بسیاری نیز داشته است.
,نرم افزارهایی که با آن می توانید عکس که نه، حتی صدا و فیلم هایی خصوصی خود را برای افراد برای گرفتن چند لایک در اختیار همگان قرار دهید.
,این نگرانی صرفا به خاطر وقتی که جوانان ما را در این شبکه ها مشغول و چیزی عایدشان نمی کند نیست بلکه به خاطر فرهنگ و تفکری است که در این شبکه ها جاریست و جوانان بی کار ما را معتاد خود کرده است که در این امر دولت کم کاری زیادی کرده است.
,به راستی اگر جوانی شغل داشت و یا درگیر خانواده ی خود بود باز هم می تواست وقت خود را صرف چند لایکی کند که برایشی هیچ سودی ندارد؟
,البته فرهنگ استفاده از این شبکه ها نیز نقش اساسی دارد که در این زمینه هم می توان گفت مسئولین ما کاری نکرداند.
,جوانان بی کاری که بعضا حتی راه رفتن خود را به امید چند لایک به اشتراک می گذارند و تصاویری با عنوان "همین الا یهویی" به اشتراک می گذارند.
,عادی سازی این امر تا جایی حتی در بین دختران به جایی پیش رفته که حاضر می شوند تصاویر شخصی خود را دو دستی به همه تقدیم و در اختیار همگان بگذارند.
,و از آن تاسف آور تر ترویج این تفکر در بین دخترانی است که به ظاهر چادر به سر دارند ولی بی حجابی خود را در زیر چادر نمایش می دهند.
,دخترانی که با ارسال چنین عکس هایی با زبان بی زبانی می گویند:من فقط چادری نیستم بلکه در عین داشتن چادر بی حجاب نیز هستم.
,چادری هایی که می خواهند خود نمایی کرده و گاهی وقت ها برای بروز نشان دادن خود حجاب را کنار گذاشته و بی حجابی خود را به اشتراک می گذارند.
,البته ناگفته نماند که می توان گفت: برخی ها برای حرمت شکنی این کار ها را انجام میدهند تا به دختران با حیا وانمود کنند که من هم با اینکه چادری ام حاضرم عکس خود را به اشتراک بگذارم پس شما نیز بشتابید!
,امید است مسئولین در راستای ترویج حجاب برتر بین زنان و فرهنگ غنی ایران اسلامی در برابر توطئه های شوم دشمنان ایستادگی و برای حفظ حجاب برتر و فرهنگ غنی کشور گام های موثری بردارند.
,

, بهمنظور بررسی حجاب برتر؛ چادر در کلام رهبر معظم انقلاب، بخشهایی از بیانات ایشان بازنشر داده میشود:
,
مردم ما چادر را انتخاب کردهاند. البته ما هیچ وقت نگفتیم که «حتماً چادر باشد، و غیرچادر نباشد.» گفتیم که «چادر بهتر از حجابهاى دیگر است.» ولى زنان ما مىخواهند حجاب خودشان را حفظ کنند. چادر را هم دوست دارند. چادر، لباس ملى ماست. چادر، پیش از آنکه یک حجاب اسلامى باشد، یک حجاب ایرانى است. مال مردم ما و لباس ملى ماست.
۲۰/۷/۱۳۷۳
بیانات مقام معظم رهبرى در دیدار گروهى از خواهران پرستار، به مناسبت «ولادت حضرت زینب»(س)
---------------
,
,
,
به نظر ما، بحثهایى که درباب پوشش زن مىشود، بحثهاى خوبى است که انجام مىگیرد؛ منتها باید توجه کنید که هیچ بحثى در این زمینههاى مربوط به پوشش زن، از هجوم تبلیغاتى غرب متأثر نباشد؛ اگر متأثر از آن شد، خراب خواهد شد. مثلاً بیاییم با خودمان فکر کنیم که حجاب داشته باشیم، اما چادر نباشد؛ این فکر غلطى است. نه اینکه من بخواهم بگویم چادر، نوع منحصر است؛ نه، من مىگویم چادر بهترین نوع حجاب است؛ یک نشانهى ملى ماست؛ هیچ اشکالى هم ندارد؛ هیچ منافاتى با هیچ نوع تحرکى هم در زن ندارد. اگر واقعاً بناى تحرک و کار اجتماعى و کار سیاسى و کار فکرى باشد، لباس رسمى زن مىتواند چادر باشد و - همانطور که عرض کردم - چادر بهترین نوع حجاب است.
,البته مىتوان محجبه بود و چادر هم نداشت؛ منتها همینجا هم بایستى آن مرز را پیدا کرد. بعضیها از چادر فرار مىکنند، به خاطر اینکه هجوم تبلیغاتى غرب دامنگیرشان نشود؛ منتها از چادر که فرار مىکنند، به آن حجاب واقعى بدون چادر هم رو نمىآورند؛ چون آن را هم غرب مورد تهاجم قرار مىدهد!
,,
شما خیال کرده اید که اگر ما چادر را کنار گذاشتیم، فرضاً آن مقنعهى کذایى و آن لباسهاى «و لیضربن بخمرهنّ على جیوبهنّ»(۶) و همانهایى را که در قرآن هست، درست کردیم، دست از سر ما بر مىدارند؟ نه، آنها به این چیزها قانع نیستند؛ آنها مىخواهند همان فرهنگ منحوس خودشان عیناً اینجا عمل بشود؛ مثل زمان شاه که عمل مىشد. در آن زمان، زن اصلاً پوشش و حجابى نداشت؛ حتّى در اینجاها وقتى نوبت به این کارها مىرسد، بىبندوبارى خیلى بیشتر هم مىشود؛ کمااینکه در زمان شاه، بىبندوبارىیى که در همین شهر تهران و بعضى دیگر از شهرهاى کشور ما بود، از معمول شهرهاى اروپا بیشتر بود! زن معمولى در اروپا، لباس و پوشش خودش را داشت؛ اما در اینجا آنطورى نبود. آنطور که دیده بودیم و شنیده بودیم و مىدانستیم و مناظرى که از آن وقت الان جلوى نظر من هست، انسان واقعاً حیرت مىکند که چرا بایستى اینگونه بشود؛ کمااینکه در خیلى از کشورهاى متأسفانه عقبماندهى مسلمان و غیرمسلمان هم همینطور است. بنابراین، باید بدقت و با نهایت کنجکاوى و بدون اغماض، مسائل ارزشى را رعایت کرد.
۴/۱۰/۱۳۷۰
,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه