افطاری ساده نوجوانان لاهیجان+ عکس
به همت بسیجیان محله کوی زمانی پس از اتمام نماز جماعت در مسجد صاحب الزمان(عج) این محله از نوجوانان با یک افطاری ساده پذیرایی بعمل آمد که با استقبال مواجه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «لاهیجان»، رهبر انقلاب اسلامی در خطبههای نماز عید فطر در سال ۱۳۹۲ گسترش سنت حسنه افطاریهای ساده در مساجد و خیابانها را در ماه مبارک رمضان تحسین کردند و با انتقاد از اسراف و زیادهروی در برخی افطاریها فرمودند: مناسب است سنّت، افطاریدادنهای ساده در مساجد و معابر عمومی مورد توجه همهی کسانی قرار گیرد که در ماه رمضان، نیتِ بذل و بخشش و گشادهدستی دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,علی رغم تاکید مقام معظم رهبری برای برپایی سفره های کم خرج متاسفانه توجه جدی از طرف مسئولان فرهنگی و اجرایی به این موضوع صورت نمی گیرد، اما در این بین بسیجیان مخلصی هستند که در همین راستا و تدابیر رهبری خود جوش اقدام کنند.
,به همین منظور جمعی از جوانان بسیجی مسجد صاحب الزمان(عج) کوی زمانی در حرکتی خودجوش تصمیم به برگزاری ضیافت افطاری در مسجد این منطقه از لاهیجان کردند.
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
, پایان پیام/پ
]
ارسال دیدگاه