پنجمین مرحله توزیع سبد کالا در سیاهکل آغاز شد

پنجمین مرحله توزیع سبد کالا در سیاهکل آغاز شد
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سیاهکل گفت: پنجمین مرحله از توزیع طرح حمایت غذایی توسط دولت در فروشگاه‌ها آغاز شده است که اعضای کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی مشمول دریافت این سبد کالایی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمدرضا قلی پور مبرهن رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سیاهکل در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت: پنجمین مرحله از توزیع طرح حمایت غذایی (سبد کالایی) توسط دولت در فروشگاه‌ها آغاز شده است که اعضای کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی مشمول دریافت این سبد کالایی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدرضا قلی پور مبرهن رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سیاهکل در گفتگو با خبرنگار , درسیاهکل,  اظهار داشت: پنجمین مرحله از توزیع طرح حمایت غذایی (سبد کالایی) توسط دولت در فروشگاه‌ها آغاز شده است که اعضای کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی مشمول دریافت این سبد کالایی هستند.,

gholipor (2)

, gholipor (2), gholipor (2),

وی گفت: در حال حاضر، توزیع سبد امنیت غذایی در ۱۸ مکان فروشگاهی شهرستان در حال توزیع می باشد و میزان اعتبار خرید از ۳۰ تا ۱۲۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سیاهکل افزود: محدودیت کالایی برای خرید برداشته شده است، بنابراین تمام افرادی که مشمول دریافت سبد کالا هستند، از هر نوع کالای غذایی می‌توانند با توجه به نیاز، خرید کنند.

,
,

قلی پور در خصوص چگونگی مطلع شدن از میزان اعتبار هر خانوار عنوان نمود: افرادی که مشمول طرح توزیع سبد امنیت غذایی هستند، می توانند کد ملی سرپرست خود را به شماره ۵۰۰۰۴۹۹ ارسال کنند تا مشخص شود که چه میزان اعتبار برای آنان درنظر گرفته شده است.

,

وی ادامه داد: هم‌اکنون افراد مشمول می‌توانند با کارت بانکی یارانه به فروشگاه‌ها مراجعه کنند و چند قلم کالا خریداری کنند.

,

انتهای خبر/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه