فرماندار پلدختر:
قصد شرکت در انتخابات مجلس را ندارم
فرماندار پلدختر گفت:قصد شرکت در انتخابات مجلس را ندارم و شایعه استعفایم برای این امر صحت ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،قدرت اله ترابی نژاد فرماندار پلدختر در گفتگو با خبرنگار بیان روز گفت:تا زمانی که در سمت فرماندار پلدختر هستم با تمام توان برای خدمت رسانی به مردم تلاش می کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدرت اله ترابی نژاد فرماندار پلدختر در گفتگو با خبرنگار, بیان روز, بیان روز, بیان روز, گفت:تا زمانی که در سمت فرماندار پلدختر هستم با تمام توان برای خدمت رسانی به مردم تلاش می کنم.,وی بیان کرد: نان برخی ها در شایعه سازی است و با این حرف ها سعی دارند تفکر و ذهن مردم را منحرف کنند.
,وی تصریح کرد:این شایعات مربوط به این چند روز نیست بلکه در ماههای گذشته هم این شایعات از طرف برخی ها منتشر شد.
,ترابی نژاد در خصوص استفعای خود برای شرکت در انتخابات مجلس عنوان کرد:این فقط شایعه است و قصد شرکت در انتخابات مجلس را ندارم .
,وی تصریح کرد:در راستای برنامه های اعلامی دولت برای محرومیت زدایی مناطق محروم تمام توان خود را برای تعیین تکلیف پروژه های عمرانی پلدختر به کار خواهم بست.
,نماینده عالی دولت در پلدختر با تاکید بر اینکه اشتغالزایی و امید دهی نقشه راه کاری ما در پلدختر است اظهار داشت:از زمانی که فرماندار پلدختر شده ام ،پیگیری پروژه هایی از قبیل استخر شنا،پمپاژ های کشاورزی و مصلای نماز جمعه در اولویت قرار داده ام.
,وی یادآوری کرد: با همدلی وهمزبانی که رهبر انقلاب آنرا عنوان شعار سال قرار داده انتظار داریم که برای پیشرفت و توسعه پلدختر همه مشارکت داشته باشند و کمتر به این شایعات دامن بزنند.
,به گزارش بیان روز چند روزی است که در شبکه های اجتماعی و برخی از محافل مطالبی در مورد رفتن فرماندار پلدختر شنیده می شود و حتی گفته شده جانشین وی استان مرکزی انتخاب شده است.
,انتهای پیام/ر
,,
]
ارسال دیدگاه