رئیس دادگستری نطنز خبر داد:

ارائه مشاوره حقوقی رایگان در نطنز

ارائه مشاوره حقوقی رایگان در نطنز
محمد شیخ مقدم از ارائه مشاوره حقوقی از سوی واحد ارشاد و معاضدت قضایی و با همکاری وکلای دادگستری به مردم در هفته قوه قضائیه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نطنزنا،  رئیس دادگستری شهر نطنز در نشست خبری خود ضمن تبریک هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و به ویژه شهید آیت اله دکتر بهشتی اظهار کرد: شهید بهشتی شخصیتی برجسته در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب و بنیانگذار یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی یعنی دستگاه قضا بود که با این کار یادگاری بسیاری مهم و خوبی از خود به جای گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,

محمد شیخ مقدم آرانی با تشریح برنامه های هفته قوه قضائیه در نطنز افزود: در مجموع ۱۲ برنامه اجرایی در این هفته پیش‌بینی شده که دیدار کارکنان دادگستری، ثبت و اسناد و پزشکی قانونی با امام جمعه شهرستان یکی از این برنامه‌ها است.

,

وی ادامه داد: در طول این هفته دادستان، رؤسای دادگستری، رئیس ثبت اسناد و رئیس پزشکی قانونی با مردم ملاقات عمومی خواهند داشت و مشکلات آن هرا بررسی خواهند کرد.

,

رئیس دادگستری نطنز بازدید قضات از زندان، اعطاء مرخصی به زندانیان با رعایت قوانین و مقررات مرتبط، برگزاری مسابقه علمی بین کارکنان و انجام مشاوره پزشکی توسط پزشک قانونی را از دیگر برنامه‌های هفته قوه قضائیه در شهرستان نطنز برشمرد.

,

وی در پایان خاطر نشان کرد: بحث آگاهی‌بخشی از قوانین، انجام مشاوره حقوقی از سوی واحد ارشاد و معاضدت قضایی و با همکاری وکلای دادگستری به صورت رایگان در دادگستری نطنز انجام می‌شود.

,

, ,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه