امام جمعه پاکدشت؛

زیاده خواهی غرب مانع امضای توافق هسته ای می شود

زیاده خواهی غرب مانع امضای توافق هسته ای می شود
امام جمعه پاکدشت در خطبه های نماز عبادی-سیاسی جمعه زیاده خواهی آمریکا و اتحادیه اروپا عامل عدم امضای توافق هسته ای دانست و طرح مجلس در الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای را مفید ارزیابی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاکدشتی ها، حجت السلام والمسلمین حسن لزومی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان پاکدشت ضمن سفارش خود و همه برادران و خواهران ایمانی به تقوای الهی گفت: اگر آمریکایی ها و اتحادیه اروپا زیاده خواهی نمی کردند؛ توافق هسته ای خوب و عزت مندانه، در موعد مقرر حاصل می شد و تمدید چندین باره مذاکرات صورت نمی گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاکدشتی ها,

امام جمعه پاکدشت در خصوص نقشه شوم استکبار برای دو قطبی کردن جامعه اظهار داشت: دشمن حیله گر، تاکنون نیرنگ های بسیاری از جمله در مذاکرات هسته ای برای شکست اتحاد ملت ایران بکار بسته است؛ اما هوشیاری، تدبیر و فرمایشات به هنگام رهبر معظم انقلاب، ماهیت دشمنان قسم خورده انقلاب را آشکار و دست آنان را رو کرده است.

,

وی افزود: طبق بیانات و تاکیدات مقام معظم رهبری، تیم مذاکره کننده هسته ای، امین، متدین، غیور و شجاع و مورد حمایت ملت ایران است چرا که همه آنان برای مصالح ملی و نظام فعالیت می کنند.

,

حجت الاسلام لزومی تصریح کرد: بازرسی از مراکز نظامی و بازجویی از دانشمندان جزو خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی است و در صورت عدم رعایت این موارد، هرگز توافق هسته ای امضا نخواهد شد.

,

خطیب جمعه پاکدشت خاطرنشان کرد: طرح مجلس در الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای، مهم، بجا و مطالبه اصلی مردم بود و جلوی زیاده خواهی دشمنان را خواهد گرفت.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه