فرماندار سابق بروجن:
اظهارات کرباسچی نوعی تبلیغات در جهت وجهه دادن به حرکت های فتنه 88 است
فرماندار سابق بروجن اظهارات کرباسچی را نوعی سیاه نمایی و خود عزیز کردن دانست و تصریح کرد: قطعا کسی که خیرخواه نظام نیست و پا روی خون شهدا میگزارد جزء سادات و مظلومان جامعه نخواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فتاح کرمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار کلار با اشاره به حمایت غلامحسین کرباسچی شهردار سابق تهران از سران فتنه در ضیافت افطاری دولت و استفاده از عبارت " سید مظلوم " برای میرحسین موسوی گفت: یکی از مرزهایی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ترسیم شد به ویژه بعد از فتنه 88 کسانی که در داخل نظام در اثر کم عقلی مجذوب وعده و وعیدهای نظام استکبار شدند.
کرمی با بیان این که فتنه گران نظام را به چالش کشیدند، گفت: شاید بهتر است بگوییم خیلی از مشکلاتی که نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با آن مواجهه شد به ویژه بعد از تحریم ها و فشارهای دشمن مربوط به حرکت سخیف و ذلیلانه این عومال داخلی فتنه بود.
وی افزود: همانطور که مقام معظم رهبری و دلسوزان انقلاب بارها اشاره فرمودند سران فتنه جزء خط قرمزهای نظام هستند که نظام را به چالش کشیدند.
فرماندار سابق بروجن بیان کرد: تا زمانی که سران فتنه توبه نکنند و ددست از مواضعی که بر علیه انقلاب داشتند برندارند همچنان جز دشمنان نظام و انقلاب و خون شهدا باقی خواهند ماند.
وی اظهارات کرباسچی را نوعی سیاه نمایی و خود عزیز کردن دانست و تصریح کرد: قطعا کسی که خیرخواه نظام نیست و پا روی خون شهدا میگزارد جزء سادات و مظلومان جامعه نخواهند بود.
کرمی گفت: این گونه اظهارات تبلیغاتی است که سعی میکنند در جهت وجهه دادن به حرکت های فتنه 88 انجام دهند که مورد پسند دلسوزان نظام و مردم عزیز کشور نخواهد بود.
انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه