نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس:
جایگاه افراد نباید مانع از اجرای عدالت قوه قضائیه شود
نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس مهمترین عملکرد قوه قضائیه در استان هرمزگان را مبارزه با فساد ،رانت ،اعمال قدرت و تبعیض دانست و افزود:نباید جایگاه و وابستگی افراد مانع از اجرای عدالت قوه قضائیه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیم،نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با هرمز با بیان اینکه قوه قضائیه از ارکان اجرای عدالت است،گفت: ایجاد عدالت، امنیت، آسایش و ایجاد شرایط مناسب برای قوه مقننه و مجریه از وظایف این قوه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,,
وی با اشاره به اینکه مردم تظلم خواهی خود را به قوه قضائیه می برند، اظهار کرد:اجرای قانون باید از طریق قوه قضائیه پیگیری و اجرا است لذا این قوه با اعمال قانون نقش مهمی در مسیرکنترل و مبارزه با فساد و تبعیض دارد.
هاشمی مهمترین عملکرد قوه قضائیه در استان هرمزگان را مبارزه با فساد ،رانت ،اعمال قدرت و تبعیض دانست و افزود:در راستا مبارزه با فساد اقتصادی در استان پرونده های مختلفی کشف، بررسی واعمال قانون می شود.
,
,
وی با بیان اینکه مردم با قاطعیت و به صورت مستمر پیگیر نحوه عملکرد قوه قضائیه هستند،تصریح کرد: مهمترین وظیفه قوه قضا برخورد با مفاسد اقتصادی است که نباید مانع از شجاعت مسئولین شود و متخلفین در جامعه حاشیه امنی داشته باشند.
,,
نماینده مردم شرق هرمزگان با اشاره به پرونده مهدی هاشمی گفت: در کشور جمهوری اسلامی هیچ کس نبایدحاشیه ای امن داشته باشد چنانچه اگر فسادی انجام می شود بایدبا جدیت رسیدگی شود و اگر تخفیف قائل می شود برای همه به صورت مساوی درنظر گرفته شود .
,,
وی تاکید کرد:نباید جایگاه و وابستگی افراد مانع از اجرای عدالت قوه قضائیه شود و باید با افراد وابسته و کسانی که حامی ندارند مساوی برخورد شود.
,,
هاشمی با بیان اینکه باید با هر کسی که تخلفی انجام می دهد متناسب با جرمش برخورد شود،خاطر نشان کرد:باید به حساسیت های جامعه به امور قضائی توجه کرد که در این صورت جامعه نسبت به اجرای مسائل قضائی اطمینان خاطر دارد.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه