دمای هوا در بوکان به اوج خواهد رسید

دمای هوا در بوکان به اوج خواهد رسید
رئیس اداره هواشناسی بوکان از افزایش دمای این شهرستان در روزهای آینده خبر داد و گفت: از اواخر هفته جاری با حاکم شدن جریانات پر ارتفاع شاهد افزایش محصوص دما در این منطقه از کشورمان خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس اسمعیل کامیاب نسب از افزایش دمای این شهرستان در روزهای آینده خبر داد و گفت: از اواخر هفته جاری با حاکم شدن جریانات پر ارتفاع شاهد افزایش محصوص دما در این منطقه از کشورمان خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

کامیاب نسب افزود: طی 24 ساعت گذشته دمای هوای بوکان حداکثر 30 و حداقل 15 درجه بالای صفر بوده است.

,

وی با بیان اینکه در روزهای آینده افزایش دمای هوا در بوکان سیر صعودی خواهد داشت، اضافه کرد: از روز چهارشنبه با نفوذ امواج پر ارتفاع و استقرار آن در منطقه شاهد افزایش 10 الی 12 درجه ای دما در بوکان خواهیم بود.

,

کامیاب نسب تصریح کرد: اوج گرما در روزهای چهارشنبه هفته جاری تا یک شنبه هفته آینده اتفاق خواهد افتاد که دمای بوکان به بیش از 42 درجه سانتیگراد خواهد رسید.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه