در سایه بی تفاوتی مسئولان؛
جاده ای که چشمش به آسفالت جدید سفید شد/تصاویر
آسفالت نامناسب و شرایط بد جاده شاپورآباد، توجه و رسیدگی هر چه سریع تر مسئولان مربوطه را می طلبد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خبرما، لرزش بسیار زیاد ماشین و یا موتورسیکلت هنگام عبور از جاده، فرسایش بسیار زیاد آسفالت، حفره ها و چاله هایی که در آسفالت به وجود آمده، نشان از جاده نامناسب شاپورآباد دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرما,آن چه از ظواهر جاده استنباط می شود این است که آسفالت پهن شده بر روی آن، عمری طولانی دارد و گویی قدمتی به قدمت پیشینه شهر به خود گرفته و رنگ و بوی کهنگی و سودای جدید نو شدن دارد.
انتظار می رود این قبیل مشکلاتی که نمود بارزی دارند و هر کس از کودک و بزرگ، عام و خاص، شهروند و مسئول به راحتی توانایی تشخیص آن را دارند، در زمان خود و زودتر از زمانی که اسباب نارضایتی و ناراحتی را فراهم کند، پیگیری و بررسی شود.
انتهای پیام/
آن چه از ظواهر جاده استنباط می شود این است که آسفالت پهن شده بر روی آن، عمری طولانی دارد و گویی قدمتی به قدمت پیشینه شهر به خود گرفته و رنگ و بوی کهنگی و سودای جدید نو شدن دارد.
, ,
,
, انتظار می رود این قبیل مشکلاتی که نمود بارزی دارند و هر کس از کودک و بزرگ، عام و خاص، شهروند و مسئول به راحتی توانایی تشخیص آن را دارند، در زمان خود و زودتر از زمانی که اسباب نارضایتی و ناراحتی را فراهم کند، پیگیری و بررسی شود.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه