با تایید حکم توسط وزارت کشور:

مراسم معارفه شهردار جدید نیشابور فردا برگزار می‌شود

مراسم معارفه شهردار جدید نیشابور فردا برگزار می‌شود
با تایید حکم شهردار انتخابی شورای شهر نیشابور سید عباس حسینی، مراسم تودیع و معارفه شهردار جدید و قدیم این شهر فردا برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از عطارنیوز،بالاخره پس از کش و قوس‌های فراوان وزارت کشور حکم سید عباس حسینی را تایید کرد و به تمام حرف و حدیث‌ها پایان داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , عطارنیوز,

 
حسینی در اوایل اردیبهشت ماه امسال توانست رای اعتماد از اعضای شورای شهر نیشابور بگیرد،وی که عضو شورای شهر بجنورد بود با گرفتن رای اعتماد و نهایی شدن خبر تایید حکمش از آنجا استعفا داد.با طولانی شدن زمان صدور حکم آقای حسینی حرف‌ و حدیث‌های فراوانی شنیده شد و در آن زمان گفته می‌شد که وزارت کشور، حکم آقای حسینی را به این خاطر که بازنشسته ‌‎هستند،تایید نمی‌کند.

,
,

 
این مراسم فردا ساعت ۱۰ صبح در محل فرهنگسرای وکیلی شهرستان نیشابور با حضور مدیر کل دفتر امور شهری استانداری خراسان رضوی،فرماندار نیشابور،اعضای شورای شهر و اعضای شورای اداری شهرستان نیشابور برگزار خواهد شد.

,
,

 
در این مراسم از حمات آقایان زرندی و بتوئی شهرداران سابق نیشابور قدردانی به عمل خواهد آمد.

,
,

 
پاره ای از سوابق آقای حسینی به این شرح است، وی دارای مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی است و ۶۱ سال سن دارد،معاون اداری مالی شهرداری نیشابور در سال ۶۵ و۶۶ ،شهردار اسبق سبزوار، شهردار اسبق اسفراین، عضو سابق شورای چهارم شهر بجنورد در پرونده او دیده می‌شود.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه