چرا رودبار جنوب بازهم رتبه نخست بیسوادی در استان را کسب کرد!

چرا رودبار جنوب بازهم رتبه نخست بیسوادی در استان را کسب کرد!
شهر ستان رودبار جنوب با جمعیت ۱۲۰ هزار نفری در گوشه ای از این خاک همچنان با محرومیت دست و پنجه نرم می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از”رودبار ما“، شهر ستان رودبار جنوب با جمعیت ۱۲۰ هزار نفری در گوشه ای از این خاک همچنان با کلمه ناشناخته محرومیت دست و پنجه نرم می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما, رودبار ما,

ناشناخته به این دلیل که مردم عصر جدید در سایر استان ها و شهرها با این کلمه آن چنان که باید و شاید آشنایی ندارند.شاید مفهوم آن ها از محرومیت چیز دیگری باشد و نبود برخی امکانات از قبیل مدرسه و… این امکانات ابتدایی را اصلأ تاکنون تصور نکرده اند.

,

یکی از بزرگترین مشکلات فرهنگی شهرستان رودبار جنوب بی سوادی است که  تعداد ۱۲ هزار و ۱۴۱ نفر بی‌سواد در رودبار جنوب وجود داردعامل اصلی آن کمبود معلم ونبود مدارس است .

, تعداد ۱۲ هزار و ۱۴۱ نفر بی‌سواد در رودبار جنوب وجود دارد, تعداد ۱۲ هزار و ۱۴۱ نفر بی‌سواد در رودبار جنوب وجود دارد,

index24

, index24, index24,

از آنجا که شهرستان رودبار بعد از شهرستان جیرفت بیشترین جمعیت جنوب کرمان را داردپس شایسته نیست که بیشترین آمار بیسوادی را داشته باشد رودبار  با توجه به ظرفیت‌های بکر و بی نظیر در زمینه‌های مختلف انگ بیسوادترین شهر استان را بر نمی تابد.

, شهرستان رودبار بعد از شهرستان جیرفت بیشترین جمعیت جنوب کرمان را داردپس شایسته نیست که بیشترین آمار بیسوادی را داشته باشد رودبار  با توجه به ظرفیت‌های بکر و بی نظیر در زمینه‌های مختلف انگ بیسوادترین شهر استان را بر نمی تابد.,

ترک تحصیل کودکان قبل از اتمام دوره ابتدایی، مسدود شدن مبادی ورودی بیسوادی، پایین بودن انگیزه معلمان برای تدریس در مناطق محروم شاید از عمده مشکلات بیسوادی در این منطقه باشد.

,

سوز فقر فرهنگی آنچنان در شهرستان رودبار بالا بود که صدای امام جمعه جازموریان را نیز در آورد.

, که صدای امام جمعه جازموریان را نیز در آورد., که صدای امام جمعه جازموریان را نیز در آورد.,

index

, index, index,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه