logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش بیک زاده به حضورش در فهرست مازاد استقلال

واکنش بیک زاده به حضورش در فهرست مازاد استقلال
پس از آنکه در خبرها صحبت از خط خوردن و جدایی هاشم بیک‌زاده از استقلال شنیده شد و این خبر روی خروجی سایت ها آمد، با این بازیکن باتجربه و قدیمی استقلال تماس گرفتیم تا ماجرا را از زبان خودش بشنویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناهاشم بیک‌زاده بازیکن ملی‌پوش استقلال می‌ گوید: قرارداد من با باشگاه استقلال 2 ساله بود که در سال دوم یعنی امسال توافقی بود و با توجه به اتفاقاتی که افتاده بود تصمیم من این بود که از این تیم جدا شوم و اگر قصد ماندن در این تیم را داشتم، از روزی که تمرینات این تیم شروع شده بود سر تمرینات حاضر می‌ شدم ولی همه می‌ دانند که من حتی یک جلسه هم در تمرینات شرکت نکردم و حتی وقتی صحبت از عدم حضور و حضور من در این فصل بود من به مسوولین هم گفتم که پس از آنکه با من تسویه حساب شد بعد از آن درباره فصل جدید صحبت می‌کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بیک‌زاده در ادامه می‌ گوید: فصل که گذشت فصل سختی بود و جدا از اتفاقاتی که افتاد و نتایجی که گرفتیم از نظر مالی واقعا باشگاه استقلال شرایط خیلی بدی را تجربه کرد. امیدوارم استقلال این فصل بتواند شرایط خوبی را داشته باشد و بتواند با کادرجدید آقای مظلومی به موفقیت برسد چراکه استقلال باشگاه بزرگی است و با هواداران بیشماری که دارد، شایستگی و لیاقت موفقیت را دارد.

وی در مورد خط خوردنش از استقلال که در رسانه ها مطرح شده می‌ افزاید: خب این دیگر از آن صحبت هاست. من سال ها در استقلال زحمت کشیدم و اینکه حالا این صحبت ها را مطرح می‌ کنند فکر می‌ کنم که کمی آماتور و غیرحرفه ای است. من حتی می‌ خواستم در این چند روز با آقای مظلومی راجع به جدایی ام صحبت کنم و حالا اینکه استقلال پیش دستی کرده و من را خط خورده اعلام کرده است، هیچ اشکالی ندارد استقلال باشگاه بزرگی است و به ما برنمی خورد. من باز هم برای این باشگاه و هوادارانش آرزوی موفقیت می‌ کنم.

بیک‌زاده در پایان در مورد انتقال تیم جدیدش می‌ گوید: مدیربرنامه هایم مشغول مذاکره با چند تیم است و اولویت من انتخاب تیمی است که در آن آرامش داشته باشم و مسائل مالی در اولویت بعدی من است. من می‌ خواهم فصل جدید را در تیمی شروع کنم که آرامش داشته باشم و فقط به فوتبال بازی کردن فکر کنم. من سال های خوبی را در استقلال داشتم، بردها، باخت ها، شادی ها و لحظات غم انگیزی که در این تیم داشتم همه جزو خاطرات خوب من محسوب می‌ شود و من از صمیم قلبم برای این باشگاه پرطرفدار آرزوی موفقیت می‌ کنم امیدوارم با حل شدن مشکلات این تیم مردمی همیشه شاهد استقلالی سربلند و موفق باشیم. امیدوارم هواداران هم من را حلال کنند و برای موفقیت من دعا کنند.

,
,
,
,
,
,

ورزش 3

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه