logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

درخواست اضطراری کره شمالی از ایران

درخواست اضطراری کره شمالی از ایران
سفیرجمهوری دموکراتیک خلق کره در تهران با ارائه پیام و درخواست اضطراری نخست‌وزیر کره شمالی به رئیس جمعیت هلال احمر ایران گفت: جای خرسندی است که ایران با وجود تحریم‌های بسیار، روز به‌ روز از شرایط و رشد اقتصادی بهتری بهره‌مند می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تسنیم، سید امیرمحسن ضیائی، رئیس جمعیت هلال‌احمر در این دیدار با تقدیر از کمک‌های کره شمالی به ایران به‌خصوص در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: تحریم، رنج مشترک ایران و کره شمالی است، طبیعی است که در این شرایط زندگی و رفاه مردم تحت تاثیر قرار گرفته و از سویی خشکسالی که بیشتر کشورها درگیر آن شده‌اند؛ مشکلاتی را برای تامین نیازهای مردم ایجاد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


ضیائی تاکید کرد: هلال‌احمر ایران به عنوان نهادی عام‌المنفعه و عضوی از جامعه بین‌المللی، وظیفه خود می‌داند تا خدمات انسان‌دوستانه را به همه کشورها ارائه کند.

وی در پاسخ به اعلام پیام اضطراری و درخواست نخست‌وزیر جمهوری دموکراتیک خلق کره مبنی بر کمک به کشورش به‌منظور رفع مشکل خشکسالی در این کشور، گفت: برای ما روشن شده است که کره شمالی به طور مشخص در چه زمینه‌ای درخواست کمک دارد و لذا همه تلاش خود را به‌کار می‌بندیم تا پس از بررسی این موضوع، هر اندازه برای ما مقدور است، انجام دهیم.

اظهار خرسندی از رشد اقتصادی ایران، باوجود تحریم‌های بسیار

کانگ سام هیون، سفیر جمهوری دموکراتیک خلق کره در تهران هم در این دیدار با اعلام اینکه حامل پیام اضطراری و درخواست نخست‌وزیر جمهوری دموکراتیک خلق کره برای رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران است، گفت: درخواست اضطراری کره شمالی از ایران کمک به منظور حل مشکل خشکسالی بی‌سابقه در این کشور است.

وی با اشاره به اینکه کره شمالی از گذشته با ایران روابط بسیاری داشته و حتی در دوران دفاع مقدس، از هیچ کمکی به ملت و دولت ایران دریغ نکرد، اظهار کرد: بسیار خرسندیم که ایران و کره شمالی همچنان دوستی خود را حفظ کرده و در جهت گسترش تعاملات گام بر‌می‌دارند.

سفیر جمهوری دموکراتیک خلق کره در تهران با اظهار امیدواری نسبت به اینکه مذاکرات ژنو به نفع ایران و حذف تحریم‌ها به نتیجه برسد، گفت: جای خرسندی است که ایران با وجود تحریم‌های بسیار، روز به‌ روز از شرایط و رشد اقتصادی بهتری بهره‌مند می‌شود.

وی با تقدیر از کمک‌های امدادی انسان‌دوستانه هلال‌احمر ایران به کره شمالی در سال‌های همکاری دو کشور، خاطرنشان کرد: کره شمالی نیز با توجه به تحریم‌های بسیار، هم اکنون با مشکلات بسیاری در بخش اقتصادی به‌خصوص تامین مواد غذایی مواجه است و لذا در این زمینه از بسیاری کشورهای آسیایی تامین ابزارهای مورد نیاز برای رفع خکسالی و بهبود شرایط کشاورزی را تقاضا کردیم و از ایران نیز درخواست داریم تا هر اندازه در توان دارد، در این زمینه کمک حال کره شمالی باشد.

,
,
,
,
,
, اظهار خرسندی از رشد اقتصادی ایران، باوجود تحریم‌های بسیار,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

, انتهای پیام/ع]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه