میهمانی خدا به میزبانی شهدا:

مراسم احیای شب های قدر در گلزار شهدا تاکستان برگزار می شود

مراسم احیای شب های قدر در گلزار شهدا تاکستان برگزار می شود
ویژه برنامه"میهمانی خدا به میزبانی شهدا"به مدت هفت شب در گلزار شهدای تاکستان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  تاک پرس، ویژه برنامه برای دومین سال در شهرستان تاکستان با اجرای برنامه های از قبیل قرائت قرآن،زیارت عاشورا،پخش کلیپ،روایت شهدا،سخنرانی،مداحی،قرائت جوشن کبیر و مراسم احیا در شب های قدر و مراسم گرامیداشت 175شهید غواص و شهدای مدافعان حرم برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  تاک پرس، ویژه برنامه برای دومین سال در شهرستان تاکستان با اجرای برنامه های از قبیل قرائت قرآن،زیارت عاشورا،پخش کلیپ،روایت شهدا،سخنرانی،مداحی،قرائت جوشن کبیر و مراسم احیا در شب های قدر و مراسم گرامیداشت 175شهید غواص و شهدای مدافعان حرم برگزار می شود., نقل از  تاک پرس,

این برنامه که به همت محفل مکتب الزهرا(س) و سپاه ناحیه امام علی(ع)تاکستان و همچنین دیگر ارگان های شهرستان برگزار می شود میزبان شهروندان در این شبهای آسمانی در جوار شهدا است.

,

به گزارش تاک پرس، شب گذشته فرماندار شهرستان تاکستان به همراه شهردار،رئس اداره تبلیغات اسلامی و رئیس بنیاد شهید نماینده سپاه و رئیس شورای شهر با بازدید از آماده سازی فضای گلزار شهدا برای این میهمانی با دست اندرکاران این حرکت عظیم فرهنگی در تاکستان دیدار کردند.

,

فرماندار تاکستان در این بازدید با اشاره به استقبال خوب مردم تاکستان از مراسم لیالی قدر در سال‌های گدشته، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود مردم مومن تاکستان امسال از شب‌های قدر استقبال خوبی به عمل آورند و این تلاش هر چه بیشتر ادارات ذی‌ربط این شهرستان را در راستای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن مراسمات این شب‎های مبارک را می‌طلبد.

,

فرماندار تاکستان تصریح کرد: در همین راستا شهروندان ولایتمدار و دیندار شهرستان می‌توانند با حضور در اماکن پیش بینی شده شهرستان از برکت این شب‌های پرفیض بهره برده و به درگاه خداوند طلب آمرزش و دعا کنند.

,

وی اضافه کرد: در این شب‌ها تقدیر و سرنوشت انسان‌ها رقم می‌خورد و با درخواست توبه از درگاه خدا می‌توان دوران جدیدی از زندگی را آغاز کرد.

,

حیدری با اشاره به اینکه در لیالی قدر، قرآن نازل شده و خداوند پیامبر را به هدایت انسان‌ها امر کرده است، گفت: شب قدر، شب دیدار مخلوق با خالق است که هر کس به تناسب وسع وجودی‌اش می‌تواند با تضرع به درگاه خدا از برکت این شب‌های بزرگ بهره برد.

,

IMG_6245

, IMG_6245, IMG_6245,

IMG_6252

, IMG_6252, IMG_6252,

لازم به ذکر است این ویژه برنامه به مدت 7شب از مورخه4/12الی 4/18 با شرکت خواهران و برادران برگزار می شود.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه