بازدید رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور از اماکن گردشگری نطنز/تصاویر
مسعود سلطانی فر در سفر یک روزه به شهرستان نطنز از اماکن مذهبی، تاریخی و گردشگری این شهرستان بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نطنزنا، مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور عصر دیروز در سفر یک روزه به شهرستان نطنز از روستای تاریخی ابیانه و کمپ نمونه گردشگری متین آباد بادرود بازدید کرده و بعد به زیارت امامزادگان آقا علی عباس (ع) و شاهزاده محمد رفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,سلطانی فر در ابتدای ورود به ابیانه مورد استقبال جمعی از اهالی روستا قرار گرفت.
,در این بازدید رضا علیرضایی رئیس شورای ابیانه خواستار توجه مسئولان به اجرای طرح هادی و همچنین ثبت جهانی ابیانه در سازمان جهانی یونسکو شد.
,وی همچنین کلید طلایی ابیانه را تقدیم رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور نمود.
,رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور سپس به کمپ گردشگری متین آباد بادرود سفر کرده و بعد از آن برای زیارت آستان مقدس امامزادگان آقاعلی عباس و سید محمد (علیهما السلام) به بادرود سفر کرد.
,لازم به ذکر است در این بازدید الهیاری مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان، مهندس فیاض مدیر کل طبیعت گردی، فرماندار نطنز و جمعی از مسئولان ادارات شهرستان رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور را همراهی می کردند.
,

,

,

,

, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه