بازدید رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور از اماکن گردشگری نطنز/تصاویر

بازدید رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور از اماکن گردشگری نطنز/تصاویر
مسعود سلطانی فر در سفر یک روزه به شهرستان نطنز از اماکن مذهبی، تاریخی و گردشگری این شهرستان بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نطنزنا، مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور عصر دیروز در سفر یک روزه به شهرستان نطنز از روستای تاریخی ابیانه و کمپ نمونه گردشگری متین آباد بادرود بازدید کرده و بعد به زیارت امامزادگان آقا علی عباس (ع) و شاهزاده محمد رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,

سلطانی فر در ابتدای ورود به ابیانه مورد استقبال جمعی از  اهالی روستا قرار گرفت.

,

در این بازدید رضا علیرضایی رئیس شورای ابیانه خواستار توجه مسئولان به اجرای طرح هادی و همچنین ثبت جهانی ابیانه در سازمان جهانی یونسکو شد.

,

وی همچنین کلید طلایی ابیانه را تقدیم رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور نمود.

,

رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور سپس به کمپ گردشگری متین آباد بادرود سفر کرده و بعد از آن برای زیارت آستان مقدس امامزادگان آقاعلی عباس و سید محمد (علیهما السلام) به بادرود سفر کرد.

,

لازم به ذکر است در این بازدید الهیاری مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان، مهندس فیاض مدیر کل طبیعت گردی، فرماندار نطنز و جمعی از مسئولان ادارات شهرستان رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور را همراهی می کردند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه