مدیر صنایع و معادن سازمان منطقه آزاد ماکو خبرداد:

افزایش اشتغال در منطقه با جلوگیری از خام فروشی معادن

افزایش اشتغال در منطقه با جلوگیری از خام فروشی معادن
مدیر صنایع و معادن سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: 44 معدن مجوز بهره‌برداری دریافت کرده‌اند که از این تعداد 10 معدن فعال است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آراز سسی؛ علیرضا شکیب گفت: 44 معدن مجوز بهره‌برداری دریافت کرده‌اند که از این تعداد 10 معدن فعال است.

, راه دان, آراز سسی,

وی ازصدور 7 گواهی کشف و 11 پروانه اکتشاف در منطقه آزاد ماکو خبر داد و اظهار کرد: از شهریور ماه سال 93، سازمان منطقه آزاد ماکو 3 مورد پروانه اکتشاف، 1 مورد گواهی کشف و 1 مورد پروانه بهره برداری را صادر کرده است.

,

مدیر صنایع و معادن منطقه آزاد ماکو با اشاره به جلوگیری از خام فروشی معادن افزود: تعهدات لازم برای جلوگیری از خام فروشی معدن کاران گرفته می شود که با این عمل اشتغال زایی در این منطقه افزایش می یابد.

,

وی تصریح کرد: در حال حاضر معادن این منطقه به افرادی واگذار می‌شود که صلاحیت فنی و گردش مالی مناسبی داشته باشند و این عمل برای جلوگیری از تخریب بیشتر و از بین رفتن منابع طبیعی صورت می‌گیرد.

,

علیرضا شکیب با تاکید بر اینکه لازم است ادارات منابع طبیعی هم نظارت کافی بر معادن در خصوص جلوگیری از تخریب را داشته باشند، گفت: معادنی که در منظر دید عموم هستند و با استعلام بخش گردشگری سازمان مورد بهره‌برداری قرار می گیرند، باید مورد نظارت جدی قرار بگیرند، ضمن اینکه نباید به بهانه دادن جریمه تخریب بیش از حد پروانه را داشته باشند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه