logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  2. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  3. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  4. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  5. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  6. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  7. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  8. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  9. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  10. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  11. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  12. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  13. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  14. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  15. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  16. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  17. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  18. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  19. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  20. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!

پای پرسپولیس به جنجال لیگ برتر باز شد

پای پرسپولیس به جنجال لیگ برتر باز شد
باید دید فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با متخلفان برخورد می کنند یا مثل اکثر اوقات ماست مالی در دستور کار خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نود، در یکی از بندهای رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، مدیر دپارتمان بین الملل متهم به اصرار برای گرفتن آی تی سی موتومبا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این بند را بخوانید:« بنا به مراتب فوق‌ اولاً اقدام و اصرار مدیر دپارتمان بین‌الملل سازمان لیگ فوتبال ایران بر ارسال ایمیل‌های منعقد به فدراسیون فوتبال ترکیه (با وجود موضع صریح آن فدراسیون در اعلام تاریخ ۲۰۱۵/۰۲/۰۵ به عنوان تاریخ خاتمه قرارداد) با توجه به بند ۵ ماده ۵ از پیوست شماره ۳ آئین‌نامه نقل و انتقالات فوتبال ایران که اشعار می‌دارد «در مورد رد درخواست ITC فدراسیون جدید یا باید آن را بپذیرد با بسته به مورد رد کرده و به آن اعتراض کند.» فاقد وجاهت قانونی بوده است.»

تفسیر بند اول نشان می دهد که مدیر دپارتمان سازمان لیگ فوتبال ایران (که منظور محمدرضا کسرایی بوده است) برای گرفتن آی تی سی موتومبا اصرارعجیبی داشته و علی رغم اینکه می دانسته موتومبا آی تی سی اش مشکل دار است و فدراسیون فوتبال ترکیه هم اعلام کرده بوده که آی تی سی مشکل دار بوده اما وی اصرار داشته که آی تی سی بدون مشکل است. هر چند نوشتن این بند عجیب به نظر می رسد و مشخص است که فدراسیون فوتبال قبول کرده که ازناحیه کمیته بین الملل سازمان لیگ چنین مشکلاتی پیش آمده است. باید دید چرا کسرایی اصرار به گرفتن آی تی سی برای موتومبا داشته است.

البته آنچنان که یکی از آگاهان به این پرونده می گوید که ۲۴ دسامبر قرار داد موتومبا به صورت صوری فسخ شده تا اینجنت ایرانی اش او را به پرسپولیس ببرد اما چون نتوانسته به هر دلیلی (مشکل دار بودن آی تی سی هم می تواند از آن دلایل باشد، ) موتومبا می رود و حدود دو ماه بعد توسط یک ایجنت دیگر به باشگاه راه آهن معرفی می می شود.

وقتی کار موتومبا انجام می شود و آی تی سی اش گرفته می شود، ایجنت اول ایرانی مدارک تخلف آی تی سی را به رضاییان مدیرعامل نفت مسجد سلیمان می دهد( یا می فروشد!) به همین دلیل است که رضاییان اولین کسی بود که درباره موتومبا اعتراض کرد و گفت آی تی سی وی مشکل دار است.

اگر موتومبا پرسپولیسی می شد اصلا راز مشکل آی تی سی اش اصلا افشا نمی شد و فقط به این دلیل راز موتومبا افشا شد که ایجنت ایرانی به خاطر انتقام گیری از ایجنت جدید موتومبا و یا روابط بین الملل سازمان لیگ، مدارک را به تیمی داد که احتمال داشت با سه بر صفر شدن نتایج راه آهن، سقوط نکند. هر چند قرعه به نام پیکان درآمد.

در ادامه رای آمده است:« ثانیاً: عملکرد باشگاه راه‌آهن نشانگر این است که علیرغم رد ITC و موضع شفاف فدراسیون فوتبال ترکیه، ابراز بر جلب بازیکن مورد نظر داشته است، با ابراز تخلف بازیکن و باشگاه مربوط و مغایرت رأی بدوی با وقایع مذکور و موازین قانونی مستقیاً به مواد ۲۲، ۳۴، ۲۱، ۴۸، ۷۴ آئین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال، کمیته استیناف با اصلاح بند الف و نقض بند ج دادنامه بدوی، اولاً: بازیکن متخلف را به پرداخت مبلغ ۱۵۰،۰۰۰.۰۰۰ریال جریمه نقدی در حق فدراسیون فوتبال و محرومیت از حضور در ۴ مسابقه رسمی فوتبال محکوم می‌کند. ثانیاً: نتیجه بازی‌های باشگاه راه‌آهن در مقابل تیم‌های سایپای کرج-پرسپولیس تهران- استقلال صنعتی خوزستان-نفت مسجد سلیمان و پیکان تهران را بابت تخلف انجام شده و استفاده از بازیکن مذکور در که موجب کسب امتیاز برای آن تیم بوده سه بر صفر به نفع تیم‌های یاد شده اعلام می‌دارد، رأی قطعی است.»

باید دید فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با متخلفان برخورد می کنند یا مثل اکثر اوقات ماست مالی در دستور کار خواهد بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

, انتهای پیام/ع]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه