توقیف 52 وسیله نقلیه متخلف در همدان
فرمانده انتظامی شهرستان همدان از توقیف 52 دستگاه وسیله نقلیه متخلف در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی طی 48 ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، سرهنگ مرادی فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: این طرح با هدف پیشگیری از وقوع جرایم و ارتقاء احساس امنیت در بین شهروندان طی 48 ساعت گذشته در شهرستان همدان به مرحله اجرا درآمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح تعداد 2 نفر سارق و 12 نفر معتاد ولگرد دستگیر شدند .
,فرمانده انتظامی شهرستان همدان افزود: طی این مدت که پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز شهر همدان در دستور کار ماموران انتظامی قرار داشت 115 گرم انواع مواد مخدر و مقادیری محصولات ضد فرهنگی کشف شد.
,وی گفت: در نتیجه اجرای این طرح تعداد 19 دستگاه خودرو و 33 دستگاه موتور سیکلت متخلف در حین تردد در سطح شهر توقیف و به پارکینگ انتقال داده شدند.
,مرادی اظهار کرد: پلیس همدان همچنان انجام طرح های مقطعی را با هدف گذاری های مشخص به صورت مستمر ادامه داده و در این مسیر به صورت مقتدرانه و قانونی با متخلفان و نا امن کنندگان جامعه برخورد خواهد کرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه