امام جمعه کوهرنگ:
مربیان حلقه های صالحین به ترویج امر به معروف و نهی از منکر بپردازند
امام جمعه کوهرنگ، حفظ حرمت ماه مبارک رمضان را یک وظیفه واجب و تکلیف الهی دانست و گفت: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت استغفار و توبه است که خداوند متعال نیز خود به آن اشاره کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوهرنگ خبر، امام جمعه کوهرنگ در جمع مربیان حلقه های صالحین شهرستان کوهرنگ گفت: ماه مبارک رمضان، ماه خود شناسی و خداشناسی و ماه فضیلت و تقواست. ماهی است که انسان با معبود خود مانوس و از هر زمان دیگری، بیشتر به آن نزدیک می شود.
حجت الاسلام سید شهاب الدین طباطبایی، ادامه داد: بنابراین حداکثر استفاده از این فرصت را تنها مومنان و افراد باهوش می توانند درک کنند .
استاد حلقه های صالحین کوهرنگ در ادامه سخنان خود، مربیان حلقه های صالحین شهرستان را به ترویج امر به معروف و نهی از منکر و پرداخت خمس و زکات و آموزش مسائل دینی و اعتقادی در بین حلقه های صالحین این شهرستان توصیه کرد.
سفارش به مطالعه از دیگر نکات سخنان امام جمعه کوهرنگ در جمع سرگروه ها و مربیان شجره طیبه صالحین پیرامون موضوعات مختلف از جمله دینی و مذهبی و مسایل روز بود.
انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه