کاریکاتوریست لرستانی جایزه ویژه سیساک را از آن خود کرد
کاریکاتوریست لرستانی جایزه ویژه داوران جشنواره جهانی کاریکاتور سیساک را از آن خود کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از منار، آرش فروغی کاریکاتوریست لرستانی توانست جایزه ویژه داوران جشنواره جهانی کاریکاتور سیساک را از آن خود کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منار,بنا بر این گزارش در این جشنواره که با موضوع جاز و بلوز برگزار شده بود در مجموع 212 هنرمند از 54 کشور با 475 اثر شرکت کرده بودند.
,همچنین آثار بهترینهای کاریکاتوریست دنیا از جمله اومر فیگوئر، جی دینگ، ادواردو باپتیستا و دلسیو ماچادو در میان آثار شرکتکننده بود.
,در این بین اثر آرش فروغی با چهره "بی بی کینگ"، گیتاریست انگلیسی توانست برنده جایزه ویژه این جشنواره باشد.
,گفتنیست این اثرتا بحال دو جایزه معتبر از جمله جایزه اول جشنواره دوسالانه طنز برزیل سال 2014 و هنر جوان ملی را به خود اختصاص داده است.
,

, آرش فروغی در این رابطه به خبرنگار منار گفت: طی تماسی که دوروز پیش با مسئول برگزار کننده جشنواره سیساک کرواسی داشتم، وی از قدرت کاریکاتوریستهای ایرانی ابراز تعجب کرد.
,وی افزود: همچنین از طرف مسئول جشنواره بهعنوان داور جشنواره جهانی کاریکاتور سیساک کشور کرواسی سال 2016 انتخاب شدم.
,فروغی گفت: اختتامیه جشنواره هفته آینده برگزار میشود ولی امکان حضور در این مراسم را ندارم.
,این کاریکاتوریست لرستان گفت: شرکتکنندگان دیگری از ایران به نامهای علی دیواندری، رحیم بقال اصغری باغمیشه، میترا آزادی، علیرضا پاکدل، پیام وفاتبار، مهسا موسویان، بهرام ارجمندنیا شرکت کردند که در این میان علیرضا پاکدل مقام سوم را به خود اختصاص داد.
,گفتنیست فراخوان جشنواره اوایل اردیبهشت 94 منتشر، داوری آثار در تاریخ 9 تیر انجام و یک روز بعد نتایج اعلام شده است.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه